«На ногах вже немає нервових закінчень…»: MARUV розповіла, як страждає через виступи на стрип-підборах

"У мене жахливі ноги!"

Поделиться:

Аню, сьогодні ти вела ефір «Танців з зірками» з живою змією. Я так розумію, що змій ти не боїшся…

- Я просто люблю тварин, і для мене це нормально! Я не боюся ні тарганів, ні павуків – вони нормально співіснують разом зі мною!

Це твоя власна змія?

- Ні! Це реквізит. Я назвала її Жанессою – вона дуже ніжна та охайна дівчинка, яка дуже обережно повзала по мені, і зовсім не було страшно!

На проєкті «Танці з зірками» ти планувала схуднути, сісти на шпагат і опанувати бальні танці. Що з цього вийшло зробити?

- Бальні танці я трішечки опанувала. А от схуднути не вдалося, бо для мого організму це звичне навантаження, тому йому ніяк це не допомогло! Пресу як не було, так і немає – просто треба рота закрити на замок! Над шпагатом я ще працюю: на поздовжній - сідаю, а на поперечний – ще ні.

За кого ти вболіваєш з тих, хто залишився на проєкті?

- За Олену Кравець, за Володимира Остапчука! До речі, ще вболіваю за Вікторію Булітко, бо на першому ефірі я якось не звернула уваги на неї і думала, що вона швидко покине проєкт. Вікторія прогресує  з кожним ефіром, вона з Дімою стали дуже гармонійною парою і, може, мені так здається, вони ще посядуть друге чи третє місце.

Насправді, до «Танців з зірками» ти навіть не була знайома з багатьма представниками українського шоу-бізнесу. Хто тебе вразив найбільше?

- Тіна Кароль – дуже тендітна та чутка жінка, бо коли говориш їй компліменти, вона стає дуже милою! Олену Кравець я знала завдяки «Кварталу 95», але тісно ми з нею не спілкувалися. Мені випала можливість познайомитися з нею поближче – Олена дуже сподобалася, вона дуже мудра!

Ти точно проводиш по три години на добу на величезних підборах. Це майже, як пуанти… У балерин від них дуже страждають ноги, пальці. Що відбувається з твоїми ногами?

- У мене жахливі ноги! Звичайно, я можу їх показати, але не хочу нікого лякати. Педикюр – це не про мене, бо він постійно здирається, нігті вростають … Це важкувато, але дуже красиво! Згодом ти вже не відчуваєш ніякої болі, бо, можливо, на ногах вже немає нервових закінчень. До речі, я пробувала ставати на пуанти. В одному з моїх шоу я танцювала на пілоні та на пуантах. Після стрип-підборів пуанти далися мені нормально – ноги вже не так боліли, бо вони вже і так відбиті!