Надія Дорофєєва та Позитив зізналися, що подарували своєму продюсеру Потапу на весілля

"Відгуляли дуже круто!"

Поделиться:

Надіє, Позитиве, вітаю тренерів шоу «Голос. Діти»! Цього сезону з вами у тренерських кріслах сидять новачки – Джамала і Дзідзьо. Як притиралися одне до одного?

- Ми вже робимо це вдруге, тому нам вже легше працювати з дітьми. Ми підтримували одне одного, тим паче, ми дуже підтримували Дзідзьо! Він на початку ефірів навіть не розумів, що з дітьми робити, як з ними розмовляти, як сказати «ні»…

Дзідзьо такий, що міг просто витягнути гроші з кишені…

- Інколи він бував жорстоким, ми навіть були у шоці з цього!

- Але він зрозумів, що дітей грошима не «взяти»!

У Дзідзьо і у вас обох дітей поки що немає. Серед суддів з дитиною лише поки Джамала, і вона приводила Еміра-Рахмана на знімальний майданчик. Надію, мені здається, що ти була абсолютно розчулена…

- Це правда! По-перше, я розчулена від Джамали, вона дуже сильно змінилася. Я відчувала, що в принципі після того, як вона стане мамою, вона буде поводити себе зовсім по-іншому. Так і сталося! Вона зовсім інша, така ніжна… Вона так переживає за дітей!

- … і за нас також!

- Дійсно, у нас справжня команда! Хоч продюсери і хотіли б, щоб ми усі там у тренерських кріслах сварилися – не може такого бути на цьому проекті, бо тут беруть участь діти! Ми переживаємо за всіх дітей, навіть якщо це команда Дзідзьо чи Джамали!

Джамала переспівала ваш хіт «Дим»…Як ви це сприйняли?

- Це було дуже приємно! Мені завжди було цікаво, як Джамала ставиться до гурту «Время и Стекло». Вона зробила таку неперевершену обробку, і на мій день народження презентувала таку кавер-версію. Було б цікаво якось заспівати разом із нею!

Олексію, зовсім нещодавно у тебе був ювілей, 30-річчя. Вітаємо тебе! На честь дня народження ти влаштував неонову вечірку, на якій зібралися усі друзі. Я знаю, що у вашому колективі є традиція скидатися на подарунок. Що ж тобі подарували?

- Ми будуємо зараз нову студію. У мене нарешті буде своя кімната, тому я просив усіх, щоб дарували мені щось у цю кімнату. Хтось подарував мені холодильник, хтось – килим, хтось – диван.

Останні тижні були дуже насиченими на події. ви були серед запрошених на весілля Потапа і Насті Каменських, але саме у цей день у вас був концерт у Житомирі. Незважаючи на це, ви встигли на початок весілля і на його завершення.

- Спочатку ми були на весільній церемонії, на якій я пролив дуже багато сліз, а після цього ми поїхали на концерт. Ми скоротили нашу концертну програму на дві пісні, і потім знову поїхали до них…

Що подарували молодятам?

- Гроші!

Ми знаємо, що у Потапа був парубочий вечір. Я так розумію, Позитиве, що цей вечір плавно перетік у твій день народження.

- Так!

Ніхто спати не лягав?

- Ні!

- Хлопці мали дуже поганий вигляд, але в той же час намагалися бути дуже веселими. Вони відгуляли дуже круто!