«Найкрасивіша» Оля Полякова: «Я повела себе як справжня сука» 

Співачка розповіла,як відреагувала на те, що її чоловік зламав ногу під час відпочинку на Шрі-Ланці

Поделиться:

Олю, вітаю тебе з цією нагородою.

-Яке щастя! Я ж думала, що я найкрасивіша для мами своєї і для свого чоловіка. Будемо чесними, це не конкурс краси, я дуже багато працювала у цьому році, як та лошака.

Як тобі партнер по титулу? Олег Винник – найкрасивіший.

-Він реально найкрасивіший. Давайте, дівчата, начистоту: якщо ми хоч трохи переходимо у вік за 35, Олег Винник стає все красивішим. Говорять, що для тих, кому 80 – він дуже красивий. Всі артисти співають для аудиторії – 25-35 років. Що робити тим, хто вже за цією межею? Я збираюся у нього поскубити ту аудиторію.

Свій День народження ти відсвяткувала у теплих краях, відпочивала майже місяць.

-Це була Шрі-Ланка і ми туди поїхали. Так тягнули, щось обирали – то Мальдіви, то Домінікана, може, Мексика, що вже нічого ніде не було. Тільки знайшли віллу на Шрі-Ланці і це був найкращий наш відпочинок. Вілла була приголомшлива, море нереальне.

Якщо б  твій чоловік не сів на байк.

-Він поламав ногу на другий день нашої відпустки. Він сидів у кріслі і курив все, що бачив, бідний. Коли це сталося, я повела себе… не знаю, чи можна це казати…як сука. Я була така зла на нього. Він сів у перший раз на байк, впав, обдер всі лапи, я заплатила 700 доларів за ремонт байка. І він сів на нього у другий день. Йому було мало, не читає знаки з неба. На другий день він поламав ногу. Я поїхала до лікарні, все зробила, забрала його, посадила в крісло і сказала: «Якщо ти попросиш мене зробити тобі хоча б чашку кави – я тебе вб’ю». І треба віддати йому належне – три тижні людина не попросила в мене нічого. Я відпочила розкішно.

А День народження як відсвяткувала?

-Круто. Чоловік сидів, стукав милицею об газон. Це було б сумно, якщо б не так смішно.