Ніна Матвієнко наспівала пісню Монатіка (ВІДЕО)

Народна артистка України не цурається сміливих музичних експериментів

Поделиться:

Ніно Митрофанівно, зовсім скоро на «Вечері прем’єр» – концерті, який влаштовує «Світське життя», ви заспіваєте дуетну пісню разом з Дмитром Монатіком. Як вам робота з кумиром молоді?

-Мені і не снилося таке, що я буду з Монатіком співати! Це так Боженька направляє, дає тобі те, про що навіть не думаєш. А що я думала? «Боже, як він так встигає швидко співати?» Я не звикла до такого, можу тільки лопотати язиком, а співати так не звикла. І тут мені ця пропозиція, «Світське життя» телефонує. В мене думка: «А може, відмовитись на всяк випадок?» А Тоня каже: «Мамо, навіщо ви відмовляєтесь?» Вирішила спробувати.

Напевно, музика Монатіка подобається вашій онуці – Ніні. 

-Так, це істина. Вона приходить, включає запис, весь час слухає, танцює під цю музику.  Я кажу: «Вимкни, бо мені треба вчити». Та вона знову включає та танцює.

Як правило, у дуеті артисти притираються одне до одного. Ви - представник однієї школи, а Дмитро Монатік – зовсім іншої. 

-Він уважив і написав для мене цей приспів, тому я дякую, що він відчуває, яка я є насправді.

Зараз триває Великодній піст Чи ви постуєте?

-Дай Боже витримати. 

Важко?

-У нас вдома ті їдять м'ясо, ті – не їдять. Тоня питає, чому Януарій, мій монах не їсть те, що ми готуємо. Тому що в нього піст! А вони їсти хочуть, приходять та все їдять.