Один з найвідоміших ді-джеїв світу Армін ван Бюрен зізнався, які оригінальні подарунки від українських прихильників зберігає у себе в будинку

"Люди в Україні, справді, дуже турботливі!"

Поделиться:

Арміне, ласкаво просимо до України! Вперше ви завітали до Києва у далекому 2006-му році. Помічаєте – як змінилися ваші українські шанувальники за цей час, чи подорослішали разом із вами?

- Аж ніяк, транс – такий напрямок у музиці, який завжди приваблює молодь! Але тут я завжди почуваюся дуже затишно. Це відбувається далеко не в кожній країні – люди приймають дуже тепло, зустрічають в аеропорті, чекають на тебе в готелі, одягають футболки з твоїм зображенням, дарують подарунки. Усі подарунки з України я зберігаю в своєму будинку.

Що це, наприклад?

- Дарували власноруч зроблені мої статуї, мої портрети, малюнки, футболки для моїх дітей, плюшевих ведмедиків. Люди в Україні, справді, дуже турботливі!

 За ці роки ви побували у Києві, в Одесі, у Львові! Чи маєте якісь традиції – що обов’язково потрібно відвідати чи скуштувати в Україні?

-Я обов’язково їм борщ! Він класний! Я обожнюю гуляти, в Україні все таке монументальне, масштабне – у нас у Нідерландах не так. Тут кожна будівля дихає історією!

Ви – вправний танцівник! На своїх шоу дуже багато та активно рухаєтесь, у вас є фірмові рухи! Не думали взяти участь у голландській версії шоу «Танці з зірками»?

- Я думаю, публіка буде не в захваті! Я танцюю як Елвіс… ось так я роблю! Краще залишатимусь ді-джеєм!

Літо – найгарячіша пора для ді-джеїв! Щотижня ви виступаєте на Ібіці, безліч танцювальних фестивалів проходить саме влітку. А як ви відпочиваєте

- Я відпочиваю у січні та лютому, проводжу час із родиною, займаюся фітнесом, створюю нову музику, спілкуюся з друзями, роблю барбекю – як усі, як і ви.

Я полюбляю пасивний відпочинок на пляжі…

- Я завжди в дорозі, завжди в літаках, завжди в готелях, тож я просто обожнюю побути вдома! Інколи я проводжу час у своєму пляжному будиночку, але частіше залишаюся вдома і запрошую друзів – я невибагливий.

І ви самостійно робите барбекю?

- Так, це одне з моїх хобі. Нещодавно ми влаштовували барбекю-вихідні у Швеції разом із друзями. Навчилися готувати на KAMADO-грилі, це було дуже весело!

Ви – об’єкт захоплення для мільйонів дівчат по всьому світу, та вже десять років ви одружений чоловік. Як ваша дружина ставиться до вашого способу життя?

- Вона багато подорожує зі мною, нам пощастило, що батьки доглядають за дітьми. Ми часто телефонуємо одне одному. Зараз я повернусь до готелю та зателефоную їй.

Вона чекає на ваш дзвінок до четвертої ранку?

- Вона спить, а я її розбуджу. Вона запитає: «Як шоу?», а я скажу: «Просто чудово!»