Оля Полякова розповіла про свій пристрасний поцілунок з Дашою Астаф’євою на зйомках кінокомедії «Свінгери 2»

"У Даші такі м’які, ніжні губи. Мені сподобалося, а що?"

Поделиться:

Олю, яка ж дискотека без королеви ночі! Ти тепер – прикраса будь-якого диско-вечора.

- Так, гарна, дорога і велика прикраса!

Зараз тривають зйомки другої частини фільму «Свінгери». Судячи зі світлин, які вже з’являються, у вас тепер будуть еротичні сцени з Дашою Астаф’євою.  Як тобі було цілуватися з Дашою, краще, ніж з чоловіком?

- Скільки я вже перецілувалася на цьому «1+1»! Вже не вистачить одної руки, щоб перерахувати. Є вираз «пішла по рукам», а Полякова «пішла по губам». У Даші такі м’які, ніжні губи. Мені сподобалося, а що? І в чому кайф бути акторкою?! Це ж не ти в цих сценах знімаєшся, це – героїня! Я ні в чому не винна!

Одразу після свого сольного концерту ти вирішила перепочити на Мальдівах. Я так розумію, що дружба з Дашою Астафєвою далася взнаки. На мальдівському пляжі ти вирішила оголитися повністю.

- На Мальдівах спекотно, і там нікого немає. В нас була вілла. За 8 днів відпочинку я жодного разу не побачила на пляжі людину – я була там одна. Нащо мені той купальник? Я так гарно засмагла, і в мене на тілі немає жодної смужечки.

Ти у соцмережах виклала і загальний план, і крупний план, і всі чекали продовження, а його не було… Комусь це сподобалося, а хтось – здивувався, адже ти мама двох дітей. Ти з дітьми також ходиш оголеною?

- Цю світлину зробила моя старша донька. Щоб в мами були довшими ноги, вона аж лежала на піску, щоб зробити фото. Ми ходимо трошки голенькі вдома і не цураємося, тому що краса жіночого тіла – не огидна, а красива.

Чи готова ти до того, що твоя старша донька через якийсь час за маминим прикладом почне викладати фото, і буде просити тебе зняти її оголеною на пляжі.

- Після 18 років – хай робить, що хоче. А поки в мене ще є 5 спокійних рочків!