Олег Винник розповів, як доглядає за своєю «гривою, як у лева»

Олег Винник розповів, як доглядає за своєю "гривою як у лева"
1plus1.ua

Співак розкрив секрет, як підтримує білявий колір волосся

Поделиться:

Олеже, враховуючи вашу всенародну популярність, зараз багато українських артистів хочуть заспівати з вами дуетом. Оля Полякова зробила гучну заяву просто зі сцени, що хоче з вами дует. Хто ще стукався у двері?

–Можливо,  з цього щось може бути.

Хто, наприклад?

–Неважливо, навіть Оля. А шо - неярка? Ярка. Сильна? Сильна. Працьовита? Так. Зали збирає? Збирає. Все є, і очі красиві. Я не хотів би купляти для дуету якусь пісню, щоб хтось написав, коли я пищу їх сам. Коли буде час написати, коли буде ця пісня –тоді. Поки що в мене немає часу вгору глянути і Оля про це також знає, і всі інші знають. 150 концертів на рік дають про себе знати.

Ви для себе зауважуєте, що ще рік тому дехто з українських артистів кепкували з того приводу, хто такий Олег Винник? А зараз вони стоять у черзі за дуетом?

–Це нормально, прогрес.

Ви, аби бути улюбленцем всіх українських жінок, години проводите в спортзалі. Навіть тренера на гастролі з собою возите. Як виглядає картина –Олег Винник у спортивній залі?

–Я приходжу з хвостиком. У спортивному всьому, як термінатор. Спочатку, звичайно,  пораздавав автографи і займаюся собі.

А який спорт?

–Бодібілдінг, кросфіт, все, що є. Звичайно, ми не беремо вагу велику, я не можу підняти, в мені на сьогодні 80 кілограм. Я не можу жати 300 кілограмів. 

Ще ви славитеся своєю зачіскою, кольором волосся. У який момент почали фарбувати?

–Мені загалом, то було зручніше з короткою зачіскою. Тому що я ходжу у спортивний зал з хвостиком. А так, коли в тебе грива, як у лева.
 
Треба фарбувати, щоб коріння не було чорне, тобто,  всі проблеми білявок.

–Я ж блондин від оду. Яке воно буде чорне? Я його підфарбовую. Тому що я вигораю влітку, я взагалі дуже світлий, такий Sunny-boy.