Олег Винник розповів, за яку суму йому пропонували поїхати на «Євробачення»

"Ці гроші були космічними!"

Поделиться:

Олеже, зовсім нещодавно вийшов новий кліп на пісню «Роксолана». У кліпі висвітлюється нелегка жіноча доля, доля заробітчанок за кордоном. У цьому кліпі знялися відомі артистки України – Ада Роговцева, Ольга Сумська. Ти не боявся, що народні артистки тебе переграють?

- Ні. Якщо б я десь щось не розумів, то вони ніколи б у житті не дали мені зрозуміти того, що я десь – знизу, а вони – на висоті, бо народні артистки.

Чоловік Ольги Сумської на нашому інтерв’ю занервував на питання про її зйомки у кліпі Олега Винника.

- Можливо, він на полювання поспішав або на риболовлю.

Всі побачили ці  ревнощі, і причина ревнощів – ти!

- Я Ольгу знаю більше, аніж Віталія. Всі мають видохнути, і ніхто не повинен ревнувати. Якщо людина ревнує когось до когось, то є якийсь у комусь комплекс. Якщо хтось, не дай Бог, через мене розведеться чи одружиться, то я всім в цьому допомагаю. Я хочу, щоб всі були щасливі!

Початок весни – це жіночі свята. Напевно, що весною і концертів для жінок більше. Судячи з афіш, то їх чи не по три щодня. Як ти готуєшся до цього?

- Я зі своїм котом виходжу на балкон і - мяу!  У березні йому вже виповниться три роки.

Як звати кота?

- Мауці! В нього навіть є звання принца.

Останній тиждень не вщухає скандал навколо пісенного конкурсу «Євробачення». Чи ти не думав коли-небудь самому представити Україну на «Євробаченні»?

- Тоді, коли було «Євробачення» в Німеччині, я хотів поїхати, написав українську пісню німецькою мовою. Коли я запитав: «Як там все воно відбувається?», то мені запропонували заплатити 600 000 чи то доларів, чи то євро. Для мене ці гроші були космічними, тож я не погодився на цю справу.

Тобі в Україні сказали, що ти маєш заплатити?

- Звичайно! І на той час я запитав свого норвезького колегу, який їздив на «Євробачення» від Норвегії років двадцять тому: «Скільки ти витратив коштів, коли їздив на «Євробачення»?», а він каже: «Для мене це було дуже дорого. Я купив костюм за 450 доларів…». Так що сьогодні є один плюс: артист має заплатити десь приблизно 150 000 доларів. На сьогоднішній день я можу собі дозволити поїхати за цю суму як обличчя від України.