Олександр Пономарьов зізнався, який подарунок зробив собі на 45-річчя

Співак давно не робив собі такого подарунку!

Поделиться:

Олександре, вітаю тебе з цією нагородою за пісню «Найкраща».

- Ця пісня була написана, як і всі мої пісні, для жінок. Я дуже радий, що жінки обрали саме цю пісню.

За лаштунками подейкували, що саме ти маєш отримати нагороду за «Внесок в індустрію української музики», яку, зрештою, отримала Тіна Кароль.

- Може, я ще трошки маю попрацювати, тому я не поспішаю. Внесок – це ж така дуже абстрактна річ, скажімо так. Кожний артист, який співає українською мовою в Україні, співає популярну музику та має свого глядача, вже зробив великий внесок для України і для української музики.

Ти відомий тим, що ти любиш свої дні народження, особливо ювілеї, святкувати з розмахом. Так було досить тривалий час. Потім ти вирішив, що святкувати зовсім не будеш. А цього року, на честь свого 45-річчя, ще й втік з країни та встиг побувати у Хорватії.

- Так і зробив. Я народився о шістнадцятій годині по часу. Саме о шістнадцятій годині я стрибнув з човна у море, винирнув і уявив, що я народився. Це такий кайф, коли ти розумієш, що не треба зустрічати і розсаджувати триста чоловік моїх друзів. Це дуже приємно, звичайно. Я відповідально до цього ставлюся, для мене відпочинок перетворюється у день роботи. Так було п'ятнадцять років, тому я вирішив зробити собі подарунок.