Олександр Скичко розповів, як робив коханій пропозицію у Дубаї

Телеведучий збирається скоро одружитися удруге

Поделиться:

Олександре, Україна навіть не підозрювала, який талант має в собі Олександр Скічко: і англійська досконала, і жарти, і гра на сопілці, і танці, і все це в одному хлопці, і все це на сцені «Євробачення». Чому не заграв на саксофоні?

–Якщо чесно, я краще граю на саксофоні, ніж на сопілці. Коли я приходив у школу і казав, що граю на сопілці, то мене діти засміювали, бо що таке сопіла – це, умовно кажучи,  дерев’яшка з дірками, а коли ти маленький - це нуль респекту. Всі грали на гітарі. Після того я почав вчитися грати на саксофоні, це вже було більш солідно. Задумка продюсерів була в тому, щоб зробити цей виступ повністю українським. Саксофон – не український інструмент, а сопілка додає колориту. І коли мені сказали: «Давай ти зіграєш на сопілці», я почав її шукати, довго не міг знайти. Це була сопілка, на якій я вчився грати 20 років тому. Мені було 6 років.

У мами зберіглася сопілка?

–Так, є навіть чохол, це така сопілка з історією для мене.

На сцені було попурі з пісень переможців різних років, де були пісні і Олександра Рибака, і Олени Папарізу. І вони, звісно, висловили свою повагу. 

–Мені дуже приємно, Саща Рибак, давай запишемо дует? Він - на скрипці, я – на сопілці.

Чи не думаєш ти тепер спробувати себе у Нацвідобрі на «Євробачення» як мультифункціональний артист?

–Може, з хлопцями якось зберемося, візьмемо пляшку, підемо в караоке, заспіваємо пісню. Може, знімемо  відео та відправимо. Може, нас і візьмуть. Не знаю.

Одразу після фіналу продюсери і ведучі були запрошені до Президента. Ви навіть встигли зробити селфі. Тепер ти точно вмієш пародіювати Петра Олексійовича Порошенка.

–Якщо я, може, і вмів його пародіювати, то тепер навіть не буду братися. Ті селфі, які ми виставили –це не всі селфі. Є ще одне легендарне, яке зробив безпосередньо Президент. Ми стали фотографуватись, я кажу: «Я перепрошую, а можна селфі з Президентом? Це ж так круто». – «Та немає питань, хлопці, давайте». – «А що давайте, телефони всі забрали». – «Принесіть їм телефони!» - «Та вони далеко, треба на перший поверх через всі кордони йти. Це півгодини займе». Я кажу: «Петро Олексійович, може, на ваш тоді?» – «Давай, немає питань». Потім зробили і я питаю: «А як же нам фотки отримати?» - «Та я вам пришлю,  хлопці».
 
І?

–Чекаю, може, і правду колись прийде повідомлення від Президента.

Не встиг ти провести «Євробачення», як на носі ще одна відповідальна подія –це весілля. Ми знаємо про те, що ти зробив пропозицію руки та серця своїй дівчині Лізі. Це було романтично? З якось вигадкою?

–Дуже довго думав, як це має бути, бо можливості реально великі: можна було на сцені, у прямому ефірі, на стадіоні, під час «Євробачення» врешті-решт. Та я вважаю, що сімейне щастя має триматися в затишку під замочком. Як ви з Юрою. Ми були у відпустці в Дубаї. Вечеряли біля відомого фонтану. Ліза дуже романтична особистість, в певний момент може відлітати в думки. Кажу: «Лізо, скажи, якби я тобі зараз зробив пропозицію – це було б логічно? Було б красиво?» – «Звісно! Ту грає музика, фонтани, и ти дістаєш коробочку, відриваєш, а там обручка». В той момент, поки вона дивиться на фонтани, я дістаю каблучку, кладу на стіл, і кажу: «Лізо, проблема єдина - немає коробочки». Вона повертається до мене, дивиться на каблучку, дивиться на мене. І секунд 10 нічого не відповідає, в неї шок.

Ти ведеш майже всі гучні весілля. Хто ж буде вести твоє? Чи, можливо, зробиш на біс трійку «Євробачення» і будеш і за весільним столом і на сцені?

–На церемонії я можу грати на сопілці, коли буде виходити Ліза до вінця. Єдина проблема, що я не зможу відповідати «так», бо в мене буде рот зайнятий.
 
І в тебе, і в твоєї нареченої це не перший шлюб. Тому ти точно знаєш, яке весілля ти не хочеш і яким має бути твоє одруження.

–Це має бути дуже камерно, романтично, по-сімейному, максимум 40-50людей.

В тебе дуже суворий тато, йому був не дуже до вподоби твій перший шлюб. А як він ставиться до твоєї нової обраниці?

–На щастя, на даний момент в мене стосунки з батьками просто ідеальні. Коли вони побачили, наскільки ми кохаємо один одного і наскільки це взаємно, що можуть сказати батьки? Батькам головне, щоб їхня дитина була щасливою.