Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан зізналася Катерині Осадчій, що перебуває на межі розлучення

Спортсменка заявила, що на їх стосунки дуже вплинула відстань

Поделиться:

Ольго, сьогодні ти сама ніби зібралася на конкурс краси. Золота сукня, величезні підбори, ледь не 25 сантиметрів. Воно взагалі не просто спортсменкам ходити на підборах.

- Взагалі не просто! Я не часто це роблю, і кожного разу – це, як тренування, бо ти хвилюєшся, аби не впасти і нічого собі не пошкодити.

Три роки тому на власному весіллі ти казала: «Ну ще олімпіада в Ріо – і буду народжувати дітей». Олімпіада пройшла давно, і ти почала готуватися до наступних Олімпійських Ігор.  Як чоловік поставився до рішення заходити на чергове коло Олімпійських Ігор? Тому що це цілі чотири роки тренувань! Знову тебе не буде вдома. Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову!

- Насправді, ми вже давно не бачилися. Я не думаю, що він якось проти.

Ви розлучилися?

- Поки що ні.

Але на межі розлучення, так?

- Так!

Я так розумію, що був вибір: або спорт і золота медаль, або чоловік, який цього не зрозуміє. Жага золотої медалі і спорту перемогли?

- Не так все було. Спочатку це було спільне рішення, що я буду продовжувати займатися спортом. Таким чином, він вирішив поїхати працювати до іншої країни. А відстань дуже впливає, і не в найкращу сторону.