Оля Полякова про корпоративи у олігархів: «Вони у мене, як зайчики: хороводи водять, пісенькі співають»

Співачка розповіла, як веселить багатіїв на корпоративах 

Поделиться:

Олю, ти серед тих артистів, які зараз чи не найбільше виступають на корпоративних святах. Чим тебе здивували заможні українці, де доводилося виступати?

-Де тільки не доводилося, оце тільки у сауні не було. Люди, запросіть хоча б раз виступати у сауну. Немає про що з колегами поговорити.

Сьогодні, приміром, власник заводів-пароходів танцював з тобою на сцені. 

-Вони всі у мене, як зайчики. Я виходжу, як велика Снігуронька, в мене вони як дітки хороводи водять. Любі - і «форбси», і не «форбси». Виходять на сцену, пісенькі  співають. Я то страшенно люблю. В мені загинув педагог, я ж скінчила купу закладів, в мене в декількох дипломах написано «викладач». Тут я свої таланти викладаю на корпоративах.

Щойно закінчився 3 сезон «Ліги сміху». З цим тебе можна привітати. На жаль, твоя команда не перемогла, але ти виїхала на сцену на коні. Це ж тварина, може щось трапитися. Тварина може понести. 

-Ні, я з конями на «ти», це по-перше. По-друге я так люблю справляти враження. Я готова на все і навіть ризикувати життям та суглобами. 

Ти тримаєш себе весь час у формі, щоб виступати на сцені майже оголеною.

-Мені потрібно працювати. Коли в мене купа концертів, коли тур, по 2 години щоденно здача поту та крові, то я худесенька і гарнесенька як 16-річна дівчинка. Як тільки я сідаю. Якби я ото сіла у «Голос» судити, то напевно, виросла до стану деяких народних артисток.

А які б’юті-поради у зимовий період?

-Жінкам потрібно їсти жирну рибу, пити вітамін Є, ставити вдома зволожувач. А краще за все жити у вологому кліматі десь на Шрі-Ланці. 

Спланувала вже свій відпочинок після новорічних свят?

-Дуже хотіла поїхати у спеку, але чоловік волає, бо він вже 3 роки не катався на лижах. Я так собі вирішила, що ми поїдемо на лижі. Поставимо молодшу доньку. Вже пора, 6 років, вже повинна їздити, а вона ще у нас не стоїть на лижах. Ми трохи покатаємося, а вже після січневих корпоративів я поїду на Мальдіви з чоловіком у романтичну відпустку. Може, вже надружимо і хлопчика. 

Тобто, за хлопчиком на Мальдіви?

-Так, на Мальдіви поїдемо за хлопчиком.