Onuka зраділа, що її виступ на «Євробаченні» не показали через рекламу

Артистка вперше прокоментувала ситуацію з її виступом на конкурсі

Поделиться:

Цьогоріч ти стала зірковим гостем «Євробачення», але потрапила у неприємність, коли українське телебачення на твоєму виступі показало рекламу. Я знаю, що шанувальники були обурені. Як ти це сприйняла?

–Якщо чесно, навпаки - мене це дуже повеселило, тому що це іронія долі і абсурд, який нас супроводжує весь творчий  період. Слава Богу, що я дізналася про це за 10 хвилин до виступу і попередила своїх рідних, тому що бабуся цього б точно не пережила. З 47 країн тільки 3 пішли на рекламу і Україна в тому числі. Мені здається, що саме ця ситуація обурила аудиторію, тому цей виступ подивилося набагато більше людей, ніж якби б його показали в трансляції. Тому мені здається, що ця ситуація пішла нам на користь, і стати героєм такого скандалу було нам дуже вигідно. Як би це егоїстично не звучало.

Зараз в тебе свято на святі: ви святкуєте триріччя проекту Onuka, а також річницю вашого шлюбу з Євгеном Філатовим. Як пройшло святкування?

–Взагалі червень - це період днів народження всіх друзів і всіх у команді, таке безкінечне свято. Я дуже втомилася від свят, дуже важко їх поєднувати з роботою. Тим більше, що зараз така фестивальна пора, але ми якось балансуємо між постійними вечірками і виступами. Мені здається,  що відпочинимо на пенсії, зараз гастролі, альбом, студія. Думаю, ти чудово знаєш, що це таке.

Якщо ви так гучно святкуєте, то як відновлюєтесь потім?

–Єдине, що ми виділяємо час погуляти з собакою десь на природі. І це поки що єдине, що ми за часом собі можемо дозволити.