Павло Зібров відсвяткував ювілей у компанії Таїсії Повалій: «Ми дружимо більше 20 років»

Павло Зібров запросив на ювілей Таїсію Повалій з чоловіком

Поделиться:

Днями Павло Зібров у заміському ресторані відсвяткував 60-річний ювілей у колі родини та друзів.

Павло, вітаю вас з ювілеєм, многая літа! Я знаю, подарунок,  який точно зробила родина – біг- борди на шляху до цього заміського ресторану.  Як ще вітали?

–Зробила дитина мені біг- борд, і монтує зараз кліп, який зняли 3 дні назад, вона знялася у головній ролі.

Сьогодні гості прийшли до вас з квітами у горщиках, з петуніями. Я так розумію, це було замовлення іменинника?

–Замовлення дружини, у нас тут поруч дача і є вази, 18 ваз красивих білих.

–Дорого одраз у всі горщики купляти, тому  я зекономила. Гроші потрібні на концерт, тому зекономила, а квіти будуть гарні все літо.

60 років за українським законодавством - це пенсійний вік. Тобто, відсьогодні ви можете собі спокійно йти на пенсію і отримувати виплати.  

–Справа в тому, що я служив в Афганістані 35 років тому,  я – учасник бойових  дій, тому я вже 5 років отрим ую пенсію, 2800 гривень. Моя справжня пенсія,  яку почну оформляти, буде,  думаю, 3500 гривень десь.

–Коли він зранку став, каже: «60 років – це вже дідусь». А сьогодні сказав: «Я сьогодні на ювілеї розірву свій паспорт».

–Так, і завтра піду в міліцію і зроблю собі 45 років.

Попри те, що Таїсія Повалій виступає в Москві і насправді її дивно тут бачити, тому що більшість українців вважають, що вона давно живе в Росії, але до вас на ювілей завітала.

–Ми дружимо більше ніж 20 років. Дитина наша народилась, коли ми вже дружили. Для неї це Тая,  для нас це подруга. Щоб не було – для нас це друзі і ніколи в житті я не скажу Таї чи Ігорю  «Я вас не знаю».

З ними щодо політики ви сперечаєтеся?

–Ми разом п’ємо шампанське, їмо шашлик, говоримо про життя, про любов.

–Я не хочу сказати, я добре знаю, як Таїсія Повалій потрапила в політику, я добре знаю, що вона не хотіла туди йти, але тоді часи такі були, що зробиш.