Переобрана після скандалу "Міс Україна-2018" Леоніла Гузь розповіла, як готується до конкурсу "Міс світу"

"Стільки всього тепер зі мною відбувається!"

Поделиться:

Леоніло, вітаємо! Ви офіційно «Міс Україна-2018». Вас було обрано з другої спроби. Після того, як «Міс Україна-2018» Вероніка Дідусенко була дискваліфікована через те, що в неї був чоловік і є дитина. Чи не образливо було вам те, що вас обрали, як «запасний» варіант?

- Я дуже щаслива. Було дуже неочікувано, коли мені зателефонували і сказали приїжджати в офіс для розмови. Я заходжу в офіс, бачу корону і відчуваю, що вона моя!

Насправді, за іронією долі, увесь підготовчий період до конкурсу ви жили в одній кімнаті з Веронікою Дідусенко. Коли дівчата живуть пліч-о-пліч, то вони, напевно, одна про одну знають все. Напевно, Вероніка телефонувала своєму синові, і ви це чули. Можна припустити, що ви могли бути тією людиною, яка і заклала Вероніку, повідомивши про те, що в неї є дитина.

- Ні, це не я. Вероніка нічого про це не казала. Коли я про це дізналась, то була в шоці.

Як перевіряли вас? Можливо, на детекторі брехні?

- Ні. Я – «чиста»!

Зараз ви готуєтеся до конкурсу «Міс світу», який зовсім скоро пройде у Китаї. Яким чином йде підготовка?

- Я прокидаюся о шостій ранку, їду на ораторське мистецтво, потім в мене заняття з англійської мови, української. Я дуже хвилююся, бо все так різко сталося. Я – звичайна дівчинка з Херсонської області, і тут стільки всього тепер зі мною відбувається!