Племінниця Софії Ротару Sonya Kay зізналася, чи допомагала тітка у просуванні її кар’єри

Молода співачка зізналася, чи хоче бути другою Софією Ротару

Поделиться:

Соню, сьогодні ви номіновані як «Прорив року». Ні для кого не секрет, що ви з пелюшок в шоу-бізнесі, ви – племінниця народної артистки України Софії Ротару. Ваша мама співала у колективі «Черемош», в якому ваш тато був керівником. Чи не думали ви взяти прізвище Ротару, щоб бути другою Софією Ротару?

- Я не намагаюся бути другою Софією Ротару, тому що ми зовсім різні. Вона є еталоном для мене. Я роблю зовсім інше – тропікал-хауз, діп-хауз, і навіть образ в мене інший.

Чи не образливо вам було на початку кар’єри, а, можливо, навіть і зараз, що вас знають в першу чергу як племінницю Софії Ротару?

- Я дуже пишаюся тим, що моя тітка – Софія Ротару, але хочеться, щоб мене сприймали як Sonya Kay.

Чи дає знаменита тітка настанови, як стати великою зіркою?

- Коли ми збираємося разом великою родиною, то обговорюємо зовсім інші теми. Я ніколи не просила в неї допомоги,  і вона в свою чергу мені не допомагала. Я дуже вдячна своїм батькам, тому що вони завжди мене підтримують. Я бажаю, щоб у кожної дитини були такі батьки, як у мене.

Ви прожили десять років у Великій Британії – здобували освіту. Зрештою, будувати кар’єру повернулися до України. Ви зрозуміли, що тут зіркою вам легше стати?

- Коли в Україні почалася війна, то тато зателефонував мені, і в мене просто почалася істерика. Я не могла залишатися осторонь, тому вирішила повернутися додому, і робити справжню українську музику.