«Поцупили усе: навіть сукні та парфуми!»: фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла подробиці крадіжки, яка сталася під час її відпочинку у Домінікані

"Я задоволена, що всі живі та здорові!"

Поделиться:

Аніто, вітаю з нагородою! Сьогодні ти отримувала її у номінації «Натхнення року» за те, що, напевно, надихаєш людей худнути.

- Я думаю, що мене ненавидить індустрія солодкого. Але мені дуже приємно, що люди вважають, що я їх надихаю.

Якось ти писала у соцмережах про те, що «досить надсилати мені свої фотографії сідниць». Я так розумію, що всі дівчата намагаються попросити в тебе поради, надсилають фото сідниць, а потім хизуються своїм результатом.

- Стільки сідниць, скільки я бачила, і разом з тим стільки целюліту, не бачив ніхто! Мені, так само, як і всім, приємно бачити красиві фігури, тому я завжди прошу дівчат робити фотографії для себе, а мені надсилати вже фотографії «до та після».

Зовсім нещодавно ви з родиною були на відпочинку. Але по поверненню на вас чекав дуже неприємний сюрприз. Вас не тільки обікрали, але й поцупили автівку. Чи знайдені злочинці і що кажуть правоохоронці?

- Поки що автівка не знайдена, але я так хотіла змінити машину, тому, думаю, що бажання здійснюються. Я думаю, що наш переїзд до нової квартири стався трохи раніше, аніж ми збиралися. Я задоволена, що всі живі та здорові. Поки що – все добре!

Чи підрахували ви збитки? Наскільки я розумію: поцупили абсолютно все, навіть прикрасу, яку подарували як нагороду на «Танцях з зірками».

- Навіть сукні і усі парфуми. Просто абсолютно все! Я дуже щаслива, що у дівчини не мій розмір ноги, тому що у чоловіка забрали все взуття, яке він вибирає дуже довго.

Чи шукають злочинців? Те, що ти налаштувала себе – це круто, але все ж таки злодіїв треба ловити.

- Я не можу сказати, що думаю, що машина знайдеться, і знайдуться прикраси. Доведеться купувати нові, тож чоловікові є що робити на усі свята.

Поки тут цупили ваші речі, ви гарно відпочивали у Домініканській Республіці. Це дуже тривалий 12-годинний переліт з Європи на іншу півкулю. Як пережила це дитина?

- Ми зробили висновки: ми більше не полетимо туди, де така зміна часу.  Коли ми прокидалися о третій ранку і йшли годувати фламінго, це було чудово. Мія – просто золота, вона проспала п’ять годин у літаку, до неї немає жодних претензій.