«Попа, як у Кім»: Настя Каменських позмагається з Кім Кардаш’ян у новій пісні

Співачка зізналася, чи буде працювати над збільшенням сідниць

Поделиться:

Настю, це літо виявилося для тебе насиченим на події. Ти була в Каліфорнії, там встигла і трошки відпочити, і попрацювати, що ти зрештою робила там?

- Я записувала пісню. В мене є мрія. Я завжди мріяла про "Греммі", і дуже хочу в цьому напрямку розвиватись. По-перше, ми домовилися з Потапом, що в нас дуетна пауза. А це вже крок великий, тому що "Греммі", я хотіла отримати все ж таки сама. А зараз я зробила ще реп-пісню під назвою "Попа, як у Кім". Тому в мене дуже багато планів.

У Кім Кардаш’ян сідниці – це найбільше, що в неї є. Гонорари і сідниці. Ти дійсно будеш працювати над тим, щоб сідниці були більшими?

- Куди вже більше! Потрібно, щоб сідниці влізли в кадр. Просто потрібно бути в тонусі.

Ти у своїх соцмережах, я так розумію, весь час анонсуєш свій новий хіт, тому що в тебе що не світлина, то вигляд ззаду. Іноді тебе критикують.

- У кожної людини є вибір – дивитися або не дивитися. Я ж нікого не примушую. Я публікую свої принади, тому що я молода і красива. А коли мені буде 60, навряд чи я зможу робити такі світлини.

Влітку тобі вдалося відпочити в Італії. За дивним збігом обставин там опинився і Потап. Як відпочили?

- Був не тільки Потап, ми їхали з друзями. Це був найсмачніший відпочинок, найсмішніший мій відпочинок, тому що ми тільки сміялися і їли.

Італія для тебе – друга батьківщина, тому що в дитинстві ти тривалий час жила в родині, яка є твоєю другою родиною. Ти і розмовляєш італійською, і навіть про весілля італійське мрієш.

- Так, я мрію про італійське весілля ще з 6 років. Я пам'ятаю, що коли я була в цій сім'ї, яка дійсно для мене як рідна родина, італійська мама готувала мені придане. Це було покривало. У Італіїї вони дуже гарні, з вишивками. Обов'язково подарували мені католичний хрестик. Ще мені подарували виделки, ножі. Проте, на жаль, так вийшло, що ми загубили контакти одне одного. І цього разу я з'їздила до них, але в цей час було якесь свято і нікого не було вдома. Я залишила записку, де написала, що це я, і дуже хочу знайти з ними зв'язок.

Влітку вийшов твій дует з королевою шансону Любов’ю Успенською. Неочікувано! Ніби ти рухалася в іншому жанрі, і ось -  шансон. Як взагалі це стало можливим?

- Люба Успенська – киянка. Ми дві корінні киянки. Мені здається, що це така гордість і рідкість. Я навіть їй сказала: «Любо, я навіть ніколи не мріяла про це!». А їй так сподобалося, і для мене це така велика честь! Вона мені дзвонить і каже: «Мала, це так круто! Давай ще щось записувати».

Є в тебе улюблені виконавці шансону?

- Це вона – номер один для мене!