Потап прокоментував ймовірну вагітність Насті Каменських

"Ми ще «доженемо» нашу медову відпустку!"

Поделиться:

Олексію, ти все ж таки більше любиш морський відпочинок, аніж гірський. Чи траплялося тобі бувати у Карпатах?

- Я був спортивною дитиною, тому їздив у  спортивний табір у Долину. Я добре знаю Карпати, бо я і на гори піднімався! Я люблю це місце, тому що тут народився один з найулюбленіших моїх героїв – Юрій Горбунов.

Гурт «MOZGI», власне, й створений для ось таких великих фестивалів. Як ви готуєтеся до виходу на сцену перед такою великою аудиторією?

- По-перше, цей фестиваль «розігрівають» DZIDZIO та Оля Полякова, за що ми їм дуже вдячні! По-друге, ми самі «розігріваємося»: це фізична розминочка, потім проговорюємо заклинання, яке я тобі не повідаю, бо це суто наше, чоловіче. Так, наш гурт був створений саме для таких фестивалів!

Ти маєш дуже яскраву засмагу як для початку літа. Це все завдяки вашій з Настею медовій відпустці, яку ви провели у Туреччині. До речі, ви ще взяли із собою друзів. Чому обрали саме Туреччину?

- Ця країна розташована дуже близько, летіти туди всього дві години, а у нас було дуже мало часу через наш щільний концертний графік. Ми не пожалкували про саме такий проведений час!  Ми ще «доженемо» нашу медову відпустку!

Тобто, це лише початок?

- Так! Думаю, що ще побудемо десь тиждень за кордоном. Ми багато собі не дозволяємо, тому що постійно треба бути «у формі»!

Скільки зайвих кілограмів ти «привіз» після медової відпустки?

- П’ять!

Тепер всі починають вглядатися у фігуру Насті, чи не вагітна вона…

- Вглядайтеся, журналісти, така у вас робота!