Потап розповів, чи повернеться коли-небудь дует «Потап і Настя»

Артист зізнався, що зараз зайнятий «дорослим» проектом

Поделиться:

Потапе, нещодавно ви оголосили про паузу в дуеті «Потап і Настя», і буквально одразу після цього ти випустив свій сольний проект ПТП. Проект жорсткий, з дуже великою кількістю нецензурної лексики. 

-Я бачу, Катю, по тобі, що ти і сама хочеш матюкнутися. Коли стоїть політик і бреше тобі у вічі. І я бачу - ти сама хочеш. Іноді настає такий стан душі. Я пишу дуже багато музики: Потапу і Насті, гурту Mozgi, «Время и Стекло».

Але собі вирішив написати з матами.

-Ну, накопичилось! Я написав: «Ты меня не тролль», а тут – написав: «Йдіть всі на …» Є дорослі фільми, а є доросла музика. Щоб писати світлу гарну музику, треба трохи спускати пар. Тому вибачайте.

Все ж таки, ти в минулому тренер «Голос. Діти», зразковий татусь, в тебе підростає син. Якщо він сам не знайде в Інтернеті, то у школі йому точно покажуть.

-Порівняно з сучасною реп-творчістю, яку можуть почути діти, у мене дуже легкий матеріал.

Взагалі за дітьми потрібно стежити, що вони дивляться, на які сайти заходять. Ти обмежуєш своєму сину доступ до Інтернету? Поставив спеціальну програму?

-Я навіть Позитива бережу. Він відзнявся зі мною в одному кліпі, поматюкався там, але я це дивитись йому не дозволяю. За дітьми потрібно стежити. Жартую. 

-ПТП - навчальний проект для дорослих. 

Скільки будуть коштувати окремо Потап, а окремо Настя? Бо дует був дуже прибутковим проектом.

-Настя коштує 250 тисяч доларів, хочете скажу будь-яку суму? Справа не у грошах, вони і так будуть, бо ми артисти високого рівня.

Чи легко далося це рішення - через 11 років існування дуету?

-Є якісь основні речі: любов, нафта, золото. І Потап і Настя. Відмовитись від цього було дуже складно. Але безкінечні концерти, ми трохи втомилися, стали пробуксовувати, модні чуваки пішли мимо робити якісь проекти, а ми не розуміємо, як це тепер робити з баяном. Тому ми вирішили - подивимося з боку на себе і подумаємо, чи повернутися, і коли, і з чим.