Потап зізнався, які стосунки пов'язують його з Настею Каменських

На святкуванні десятиріччя дуету Потап розповів, що його поєднує з Каменських.

Поделиться:

У програмі Світське життя Потап розповів про перше знайомство з Настею та нарешті відповів, чи були вони парою з Каменських.

Популярний дует Потапа і Насті Каменських відзначив своє десятиріччя. Катя Осадча, яка завітала на святкування, дізналася про перше знайомство пари та їх стосунки.

Потап розповів, що перша зустріч з Настею була не дуже приємною. Шоумен зізнався, що майбутня колега йому не сподобалася.

Я жартував, як завжди, в своїй манері. Настя якось так на мене глянула, бо в неї інше почуття гумору, якось фиркнула на мене. Не можу сказати, що вона мені сподобалась, - розповів Потап. 

Потап каже, що лише останні чотири роки пара насолоджується спільною роботою. До цього, колеги по сцені постійно сварилися. Проте це ніколи не шкодило їх творчості. Навпаки, чим більше пара сперечалася, тим успішнішими ставали їх хіти.

Ми розуміємо один одного по-справжньому, музика нас пов'язала. Сильніше зв'язку між людьми я не визнаю, - каже зірковий тренер Голосу країни 6.

Потап зізнався, що вони з Каменських повністю різні люди. Проте дует існує так довго, тому що між ними є особливий зв’язок.