Потап зізнався, хто саме з українських зірок змотивував його до схуднення

"Дай, Боже, щоб кожний мав такий вигляд!"

Поделиться:

Олексію, твоя мрія здійснилася: ти отримав золоте перо «Золотої жар-птиці». Це нагорода за народний хіт з Олегом Винником. Ти навіть обійшов Настю Каменських з її україномовною піснею…

- Так, але ж я теж писав цю пісню, і це теж приємно! Якщо б Настя перемогла, то я був би щасливий за неї! Я дивився «Таврійські ігри», коли був маленьким, і тоді отримували всі золоте перо: Наталія Могилевська, Ірина Білик, знову Наталія Могилевська, скандал – і Ірина Білик, і тільки Олександр Пономарьов отримував нагороди щороку. Я дивився кожний рік це шоу, тому що воно було найкращим в Україні! Я зростав на цьому шоу! Пройшло стільки років, і «Золота жар-птиця» повернулася, але сьогодні у мене у серці йойкнуло, як тоді… Я вже стільки отримав нагород, але от цього пера «Жар-птиці» не було! І ось нарешті завдяки янголу-охоронцю Олегу Виннику я отримав цю нагороду! Це ж голосував народ, не експерти! Експерти мені заздрять: то я у піджаку, то я схуд, то я з такою дівчиною, то я з тобою. Всі заздрять мені, тому б не дали ніколи! А народ дав!

Чи сповістив ти вже Олега про те, що ви отримали нагороду?

- Так! У відповідь Олег мені у Viber скинув стікер Олега Винника!

Аби цей дует відбувся, треба було випити не одну пляшку вина. Ти – зірка репу, Олег – зірка всіх своїх «вовчиць». Щоб ви поєдналися, потрібно було, щоб два світи з’єдналися десь посередині…

- Ми сиділи півночі, пили виключно біле вино і випили десь за десять пляшок. Навіть мій батько з ним товаришує! Він приїжджав до мене і ми співали пісень! Всі разом плавали! Ми потоваришували! І ось результат того – ми отримали цю премію! Я отримав і друга, і премію!

Всі жінки уявили, як ти з Олегом Винником плаваєш у басейні…

- Ми були не тільки одні, але й з жіночками! Олег має такий вигляд, дай, Боже, щоб кожний такий мав! Цей прес! У нього все в порядку! Я подивився на нього і подумав: «Так, я буду займатися спортом!».

Саме Олег Винник надихнув тебе на те, щоб скидати зайву вагу?

- Так!