Реперка alyona alyona прокоментувала свій вихід на червоний хідник у прозорій сукні і купальнику: «Це крутість, бо ти такий, який є!»

«Про це говорити не соромно, бо бути собою – нормально!»

Поделиться:

Альоно, сьогодні на червоній доріжці був справжній бум тоді, коли ти з’явилася – ніхто не очікував побачити реперку alyona alyona у купальному костюмі і у прозорій вечірній сукні.

  • У тому є крутість і фішка, адже ти такий, який ти є, ти любиш себе. Про це говорити не соромно, бо бути собою – нормально!

Чи були у тебе вагання з цього приводу? У тебе вже були світлини у соцмережах, які наробили галасу…

  • У яких артистів є час, щоб вагатися?! Нам прийшла ідея – і ми одразу її втілюємо! У мене весь день розписаний: зранку прокинулася, поїхала на вокал, потім на репетицію до Джамали, потім вийшла на червону доріжку, після поїхала на сольний концерт до Джамали, а потім приїхала знову сюди, перевдяглася, виступила – і от я перед тобою! Коли мені треба було сісти і думати про те, що мені вдягати?! Класна сукня – спортивна, руки є куди засунути.

Не так давно вийшов твій новий кліп – це справжній короткометражний фільм «Мамин суп».

  • Я розказала трішечки про традиції своєї родини, але насправді торкнулася проблеми національності – того, які ми є. Я дуже багато подорожувала Європою і зустрічала нашу діаспору, і от найбільше про що вони казали – про те, аби поїсти борщу або маминого супу.

Чи не щемить серце напередодні новорічних свят за твоїми маленькими підопічними у дитячому садочку?

  • Ти зараз торкаєш мене за живе! Я нещодавно згадувала англійську пісню «Little Snowflake», під яку ми з дітками розважалися. Це така примітивна та добра пісенька – про те, як сніжинка падає… Я думаю: це ж зараз всі готуються до свят!