Російський актор із заборонених «Сватів» купив квартиру і оселився в Одесі

Данило Бєлих розповів, що вже п’ять років є одеситом

Поделиться:

Востаннє ми з вами зустрічалися в Одесі на кінофестивалі. І знову ми в Одесі. Що вас,  російського актора, приводить в Одесу?

-Я їжджу туди-сюди, там працюю, і тут працюю, але живу тут. В мене квартира на Черноморці, у Совіньоні.

Коли ви стали одеситом?

-П’ять років тому. Приїжджаю у Москву, розумію, що мені потрібно брати участь у різних заходах, кудись ходити пити каву, бути у процесі. Але це забирає якісь тонкі складові у житті творчої людини, а де ж їх шукати?  Де шукати те місце, де ти зустрінешся сам з собою? Я таке місце знайшов.

Дуже багато глядачів знають вас саме за серіалом «Свати». Зараз цей серіал намагаються заборонити, через антиукраїнську позицію одного з головних акторів -Федора Добронравова. Чи стежите ви за ситуацією навколо серіалу «Свати»?

-У будь-якому випадку «Свати» подивляться. 

Дивитися зможуть. Але зараз питання у забороні до показу, через те, що Федір Добронравов - персона нон-грата в Україні. 

-Ви знаєте я ось намагався зрозуміти трагедію між Луценком і НАБУ, і розумію, що це якась постановка, ми щось подібне вже бачили. Тому таких постановок ще буде.  Питання в тому, чи побачать. Побачать. Отримають задоволення. У житті кожної людини трапляється якесь нещастя. Але ти приходиш додому, натискаєш кнопку, з’являються «Свати», і ти радієш та посміхаєшся.