Сестри Завальські відродили гурт «Алібі» на день народження батька

"Ми вже бачили, що цього чекають наші глядачі та прихильники!"

Поделиться:

 Анно, Аліно, сьогодні день народження вашого батька – музичного продюсера дуету «Алібі». На честь його день народження, секретно від нього, ви вирішили відновити дует і заспівати свою програму, всім відомі хіти. Хто взагалі ініціатор цієї ідеї?

- Ми вже бачили, що цього чекають наші глядачі та прихильники.

- Сюжет у твоїй програмі викликав таку хвилю галасу, і ми зрозуміли, що відступати вже більше нікуди. Тим паче, у соцмережах ця подія викликала резонанс, і всі запитували: «Коли ж ви повертаєтеся?». Ми з Аліною поспілкувалися і зрозуміли, що жодного матеріального подарунку та вчинку, окрім цього, не будуть мати для тата такого значення.

Як вийшло втримати все в секреті: що виступати на дні народженні будуть доньки?

- По легенді ми сказали татові, що буде концерт, на якому ми будемо співати одну пісню. І запросили його приїхати подивитися на нас і підтримати.

Тобто тато не знав, що все це заради нього?

- Насправді, мама була нашим спільником. Але інколи були такі моменти, коли вона ледве не промовлялася. У нас є діти, яких нам постійно треба було залишати на дідуся та бабусю під час підготовки. Це було найскладніше, тому що, коли ми привозили онуків, тато казав: «Чому так часто в нас тусуються діти? Я не проти. Але що відбувається?»

Власне, ви зрозуміли, що окремо ви, можливо, не так цікаві прихильникам, як разом. Все ж таки, разом ви сильніша сила.

- Разом всі сильніші, і це нормально. Ми ж не просто проект, який зібраний штучно, ми разом на сцені з трьох-чотирьох років. Тут все зрозуміло і без слів.

Аліно, сьогодні подвійне свято для тебе. Це не тільки день народження батька, а ще й річниця шлюбу з Олександром Колодієм. Як так сталося, що ви побралися у батьків день народження? Це був такий подарунок батькові?

- Нам потрібна була перша субота вересня. Це було пов’язано з роботою чоловіка, адже нас відпускали у медовий тиждень тільки з неділі до неділі. Нам потрібно було побратися у суботу, щоб у неділю поїхати у медовий тиждень. Ми відкриваємо календар, і бачимо, що цей день – день народження батька. Ми порадилися з батьком, на що він сказав: «Та я ж ніколи не святкую свій день народження. Давайте, це, навпаки, дуже гарний знак!». Ну, ми так і зробили.

Можливо, у вашій родині заведено замовляти подарунки до річниці?

- Ні! Ми робимо сюрпризи одне одному. В нас цього року жерстяне весілля.