Слава Камінська з гурту «НеАнгели» назвала, які з їхніх пісень частіше звучать в караоке

Які ж це композиції?

Поделиться:

Славо, я так розумію, що ти є прихильницею творчості Любові Успенської. Звідки тягнеться ця любов?

- Її творчість асоціюється у мене з дитинством.  У мене мама дуже полюбляла слухати її пісні, у нас були платівки Успенської, Пугачової, Леонтьєва – і все це я слухала.

Пісні Любові Успенської підтримують свою популярність у караоке. А чи знаєте ви з Вікою, колегою по гурту «НеАнгели», які найпопулярніші пісні у вас?

- Так! Перша – «Роман», друга «Сережа», ще «Юра», але про неї вже всі забули!

Далеко не всіх дівчат впізнають у реальному житті без гриму. Тебе завжди можна впізнати за тембром голосу, адже його не сплутати ні з ким.

- Уяви, нещодавно мене навіть до гримерки не впустили! Охоронець мені каже: «Ви куди?», а йому: «Я тут працюю сьогодні». 

У тебе підростає двоє маленьких дітей. Вони ще маленькі для занять музикою, але вже можна зрозуміти, чи є хист у доньки та сина до співів… Чи хотіла б ти, щоб вони грали на якихось музичних інструментах?

- На музичних інструментах нехай грають, а от співати – ні! Навіщо воно потрібно? Я вважаю, що хлопчик повинен займатися якоюсь чоловічою справою, а не співати на сцені. Лаура співає дуже добре, але ні, я не хочу, щоб вона була співачкою!