Славетний футболіст Андрій Воронін розповів, на які кошти живе  «на пенсії»

Спортсмен каже, що за свою кар’єру заробив достатньо грошей

Поделиться:

Ласкаво просимо додому! Давно ти не був на батьківщині. Зараз з родиною мешкаєш у Німеччині. А тут все співпало: Ліга Чемпіонів у Києві і можна у футбол у благодійному матчі пограти.

-На фіна Ліги Чемпіонів я приїду зі своїм старшим сином. І мій тато з Одеси приїде. І ми у такій компанії підем на гру дивитись. Вболівати будемо за мою колишню команду, за «Ліверпуль».

Ти, як людина, яка колись грала за цей клуб, маєш такий карт-бланш. Можеш з кубком сфотографуватись, можеш з футболістами зустрітися.

-З команди я нікого не знаю, окрім тренера, він мене тренував, у нас гарні стосунки. Дуже хочу приїхати до них в готель, мій син дуже хоче сфотографуватися з Салахом, Мане.

Чи продовжує син займатися футболом?

-Він тренується, старається, у футболіста дуже довгий шлях, я це знаю, як ніхто інший. Подивимося.

Після того, як ти закінчив свою футбольну кар’єру, ти ведеш розслаблений спосіб життя, відпочиваєш по півроку. Що не світлина  - то під пальмою. А коли ж ти працюєш? Адже статки можуть скінчитися.

-Я пенсіонер, я безробітний!

Ти за свою кар’єру заробив стільки грошей, що можна все життя витрачати?

Дивячись, як жити. Я, Слава Богу, заробив нормальну суму грошей, мені вистачає. Чесно кажучи, я хочу працювати, але працювати за професією, і хочеться знайти щось гарне