Співачка Ірина Федишин зробила чоловіку натяк, написавши пісню «Хочу на Мальдіви»

Коли ж подружжя збирається відвідати райські острови?

Поделиться:

Ірино, ви непристойно засмагли для цієї пори року! Ви протягом відпустки відпочивали у Єгипті. Як відпочили?

- Я дякувала Богу, що можу так прокинутися, ні про що не думати, натягнути шорти і піти набрати всякої смакоти! А потім – прийти на шезлонг і лежати дивитися на море, ні думаючи ні про які проблеми!

Як ви відпрошуєте дітей зі школи? Ось так просто взяти і на тиждень забрати дітей зі школи не в кожній школі дозволяють…

- Цей тиждень якраз припав на канікули, ну і ще трішки «зачепили» кілька днів. Я попередила вчителя, що ми будемо відпочивати, і вона нам побажала гарного відпочинку! Вчителька розписала, з якої сторінки по яку треба зробити уроки, тож я брала з собою шкільні книги. І ми з Юрчиком вчилися на пляжі!

У вас доволі консервативна родина: влітку – до Туреччини, взимку – до Єгипту!

- Та ні. Ми насправді дуже сперечалися з чоловіком, бо він не хотів їхати до Єгипту, але я сказала: «Ні, тільки Єгипет!». Мені, можливо, б теж хотілося поїхати на Шрі-Ланку чи на Балі, але це дуже далеко і не комфортно для подорожей з дітьми. А тут  - поряд, тепленько і що нам ще треба? А літом подивимося… Але я дуже хочу на Мальдіви, тому що після Великодня буде прем’єра пісні, яка буде називатися «Хочу на Мальдіви». Це авторська пісня, яку я написала у гримерці, перебуваючи у всеукраїнському турі. Я заспівала цю пісню чоловікові, а він зробив такі круглі оченята: «Що це за пісня така, негарна? Які Мальдіви? Ти про що?».

Чи пообіцяв чоловік, що відвезе вас на омріяні острови?

- Безумовно! Він казав, що коли повернемося з Єгипту, то поїдемо на Мальдіви, і він наробить мені там багато класних фото! Я йому кажу: «Зачекай!». Ми просто не знаємо, як їхати на ті Мальдіви, тому що Мальдіви – це ж романтика, тому туди треба їхати без дітей. А я за ними шалено скучила з цими концертними роз’їздами, тому мені не хочеться їх залишати! Якщо поїдемо самі, то на п’ять днів, а якщо на довше – то з дітьми! Тож, ми поки що вирішуємо, як це має бути!