Співачка TAYANNA відверто розповіла про свої стосунки з продюсером Аланом Бадоєвим

..і зізналася, чи соромиться повністю роздягтися перед продюсером

Поделиться:

Тетяно, нещодавно вийшла обкладинка чоловічого глянцю, де ти позуєш разом із своїм продюсером Аланом Бадоєвим. Ти зовсім не соромишся, і можеш перед Аланом роздягатися повністю?

- Я взагалі дуже сором’язлива, можливо, це на зйомках здається, що я така  відверта, і мені все так легко. Насправді, це був колосальний досвід, який відбувався зі мною вперше. Я просила всіх мене прикривати, всі там ходили з простирадлами, бо це відбувалося у ботанічному саду.

Були люди, які хотіли спостерігати?

- Вони хотіли спостерігати, але ми їм цього не дали.

Нещодавно ти виступила на відкритті Всесвітнього боксерського конгресу. Виступала перед відомими боксерами. В тебе є три брати, чи не змушували вони тебе дивитися бокс?

- В мене один брат – кондитер, другий брат – кондитер, третій – співак. Як ти думаєш, вони бокс дивилися?!

Всі чоловіки дивляться бокс, навіть якщо вони кондитери.

- Мої брати не дивилися бокс, і зараз його не дивляться. Я можу деколи сама подивитися, тому що люблю займатися боксом в цілях профілактики.

Тренери завжди кажуть, що треба когось уявляти на місці боксерської груші, коли боксуєш її. Кого уявляєш ти?

- Повір, мені є кого уявляти! І не одну людину! Це так само, як бити посуд. Якщо б в мене вдома було багато посуду, то я била б його, десь у лісі. До речі, нещодавно дізналася, що у Києві є такі кімнати-антистрес,  де тобі дають двадцять-тридцять тарілок, і ти їх б’єш у темряві.

Зовсім нещодавно тобі виповнилося тридцять чотири роки. Чи відчуваєш ти, що треба докладати більших зусиль, аби  підтримувати молодість і свіжість?

- Чесно кажучи, так. Я розумію, що вже не так все легко: вже не можна з’їсти чізбургер, як я це робила в двадцять два. Я чітко слідкую за харчуванням. Та всередині я відчуваю себе максимум на двадцять три, ну або на двадцять чотири – це вже так з гаком.