Співак Поліграф ШарікOFF розповів, як співає для бізнесменів з «кримінальним минулим»

"Ми – артисти. Наше завдання – тішити всіх, хто дав завдаток"

Поделиться:

Сергію, сьогодні ми зустрілися на премії, де нагороджують борців. А які в тебе стосунки з єдиноборствами? Коли в останнє ти вв’язувався в бійку?

- Я щодня встряю в бійку, тому що під мої пісні хлопці з ранніх років виступають на ринзі, у клітці... Запитайте в них! Вони знають усі ці треки  – «Кінг-ринг», «Лють», «Сальса», «Харизма». Вони під них тренуються, тому я в спорті, у великому спорті!

А ти особисто коли в останнє бився?

- Влаштуймо поєдинок харизм! Із ким!? Просто зараз, я готовий! Так, звісно! У бою завжди перемагає харизма, повірте! Тому що ось уявіть собі: виходить людина проти мене, я починаю співати – вона не знає, що робити, розумієте… Аплодувати, танцювати навколо мене? Але останнє, що він зробить, – це стане зі мною боротися чи бити… Тому я завжди перемагаю! Якщо бійка якась – я ось так виходжу просто і все, з мікрофоном! Це моя зброя!

Я переконана, що у твоїй юності було абсолютно різне. Напевно ж, всі ці пісні засновані на реальних подіях…

- Послухай мене, я не готовий поки говорити про мою юність, вона ще не минула… Розумієш? Зателефонуй мені років за вісім, гаразд?

Добре, тоді дитинство…

- У дитинстві я був зразковою дитиною! Я завжди ходив на лондонській краватці, на костюмі, на жилетці!

Бізнесмени, з м’яко кажучи кримінальним минулим, теж люблять твоїх пісень.

- Ми зараз про Петра Порошенка, правильно? Ну, я зрозумів…

Тебе, я так розумію, запрошували грати на різних корпоративах для різних людей…

- Ми – артисти. Наше завдання – тішити всіх, хто дав завдаток. Ми не журналісти, ми не копаємось у минулому людей, Вікіпедію не дивимося… Запросили нас:  сидять дівчата, хлопці чи, наприклад, сидять якісь люди, у яких усі пальці розтатуйовані, наприклад…Розумієте, не важливо, де це – Софіївська Борщагівка чи Монако! Ми готові виїхати завжди! Чому? Тому що мистецтво належить народу, воно належить людям!