«Сподіваюся, Віра не побачить це інтерв’ю!»: Валерій Меладзе розповів, як вони з братом Костянтином відпочили влітку

"Для мене відпочинок – це випробування..."

Поделиться:

Валерію, чи вдається вам відпочити влітку великою родиною: з братом, з вашими дружинами? Я пам’ятаю, що Костянтин боїться літати, тому скрізь він їздить тільки потягом.

- Часто-густо його тягне в бік Європи, до Італії там… А я більше люблю Іспанію. Але періодично або я до нього їжджу в гості, або він до мене.  Ми зустрічаємося, і можемо подумати про щось нове, побудувати якісь плани, бо ми довго не вміємо відпочивати. Чесно кажучи, для мене відпочинок – це випробування. І схоже, для Кості також. Але сподіваюсь, Віра не почує цього інтерв’ю…

Чи вдалося вам вже відпочити цього літа?

- Так, я пару тижнів відпочив і ще два тижні відпочиватиму. 

Де?

- У Франції.  

У другому шлюбі з Альбіною Джанабаєвою у вас двоє синів, у першому - три доньки. Чим відрізняється виховання доньок від виховання синів?  

- Доньок я просто балую та люблю. Що стосується синів, то я з ними часто розмовляю, можу навіть так «зробити брови», і цього цілком достатньо! Вони розуміють, коли я серйозний. 

Ви офіційно багатодітний батько. Чи хотіли б ви, щоб хтось пішов вашим шляхом? У вас музична родина: є кому співати, є кому писати…

- Ніхто з моїх п’яти дітей не виказує зацікавленості шоу-бізнесом! Ну, хіба що вони ходять на концерти, а сини так ще й на концерти ходити не дуже люблять!

Ні до кого з вашої співочої родини?

- Ні! Загалом, хлопці в мене технарі, так само як і ми колись з Костею були інженерами. І схоже, їм більше це подобається – техніка, наука і все таке. Я з великою повагою ставлюся до їхнього вибору.