Супермодель Алла Костромічова поділилася, навіщо зайнялася балетом

"Балерина з мене жахлива!"

Поделиться:

Алло, завдяки інтернету модельні агенції взагалі можуть зникнути. Твій бізнес під загрозою! Можна ж вже зайти до інтернету, знайти дівчину в Instagram, яка тобі подобається, і взяти її у рекламну кампанію.

- Я тобі більше скажу: коли я приходжу на кастинг у Нью-Йорку, то ніхто не хоче дивитися моє портфоліо з обкладинками, вони хочуть бачити мій Instagram, моїх дописувачів та їх кількість. Ти заповнюєш анкету, де вказуєш ім’я, агенцію, свій профіль в Instagram та кількість дописувачів у ньому. Для них це вже має більше значення, аніж портфоліо!

У тебе багато хобі! А нещодавно ти здивували ще одним: ти зайнялася балетом. Може, ти хочеш вийти на сцену у пуантах?

- Ні! Я захопилася тільки через естетику. Балерина з мене жахлива! Я поставила собі за мету сісти на шпагат до кінця року, тому зараз ходжу на розтяжку біля станку.

Чого ще хочеш досягти, окрім шпагату?

- Я хочу дивувати своїх дописувачів крутими кадрами! Я просто хочу бути пластичною!

Ти нещодавно стала обличчям нового парфуму від Жана-Поля Готьє, який називається Scandal. Ти з’явилася у рекламній кампанії у відвертому образі. Скажемо відверто: без спіднього!

- Для Жан-Поля я, мабуть, і повністю оголеною можу сфотографуватися. Я за естетику оголеного тіла, коли це доречно і гарно! Мені здається, що у мене все було і доречно, і гарно! Якщо я у своєму віці можу дозволити собі мати такий вигляд, то це досягнення!