Світова зірка бальних танців Каріна Смірнофф прокоментувала свої стосунки з Максимом Чмерковським

"Максим, звісно, дуже талановитий і вродливий чоловік, але він ..."

Поделиться:

Каріно, ви харків’янка. Зовсім маленькою ви емігрували у США. Зараз часто буваєте у Харкові?

- Чесно кажучи, ось ми як виїхали 5 cічня 1993 року, так я жодного разу потім не була в Харкові. Перша поїздка намічається на початку серпня, ми робимо великі збори в Харкові! Тато зі мною, звісно, їде в Харків. Ми хочемо навідати школу, до якої я ходила, клуб "Горизонт", подивитися на ДК «Залізничників»... Так, я дуже схвильована та дуже рада!

Ви багаторазова учасниця американських «Танців з зірками». Хто з зірок запам’ятався вам найбільше?

- Стів Возняк, який створив компанію Apple разом зі Стівом Джобсом. Він унікальний, він геній! Я протягом одинадцяти років була учасницею шоу, у мене було двадцять два партнери! Одні - гарні, інші – цікаві!

У вашому житті є цікава сторінка: ви були нареченою Максима Чмерковського. Він був холостяком першого сезону українського шоу «Холостяк». Наразі він одружений, має дитину…

- Це був дуже-дуже короткий період у моєму житті, місяці зо два. І я думаю, що Максим, звісно, дуже талановитий і вродливий чоловік, та він дуже хоче бути знаменитим! Половина історій - те, що мені переповідали про шоу «Холостяк», те, що він там розповідав, - трохи надумані. Але я бажаю йому всього найкращого! 

Чи підтримуєте зараз зв'язок з ним?

- Безумовно! Ми все одно - в одній індустрії, в одному місті живемо! І я думаю, що він нарешті зараз знайшов своє щастя!

Ви маєте величезну кількість костюмів… Скільки валіз з собою возите?

- Безумовно, всі костюми ручної роботи: там дуже багато каміння, вони завжди дуже багато важать. Зазвичай, у мене дві валізи з собою. І вони обидві - з надлишком ваги! Це вже звичайне явище: приходжу на реєстрацію рейсу, і знаю, що доведеться платити!