"Світське життя": Маша Єфросиніна зізналася, як війна позначалася на її вагітності

"Світське життя": Маша Єфросиніна зізналася, як війна позначалася на її вагітності

Маша Эфросиніна дала відверте інтерв'ю Каті Осадчій

Поделиться:

Відома українська телеведуча Марія Єфросиніна нещодавно вдруге стала мамою. Уперше після пологів зірка дала інтерв'ю "Світському життю", у якому розповіла таємницю своєї стрункості і зізналася, як трагічні події в країні позначалися на її вагітності.  

- Машо, вітаю тебе з народженням другої дитини. Що допомагало тобі повертатися у форму?

- Я з форми не виходила. У мене виріс живіт, потім я народила свого 5-кілограмового малюка і одразу повернулася у форму. Мені навіть здається, що я трохи втратила ваги.

- Насправді від тієї Маші, яку пам'ятають 10 років тому, не залишилося нічого. Ти наполовину стрункіша і зовсім інша.

- Це правда, але я над цим багато працювала.

- Яка різниця між твоєю вагою 10 років тому і зараз?

- Топова вага у мене була 85 кг. Зараз я важу 62.

- Зараз більшість жінок перед телеекранами починають заздрити.

- Я думаю, що заздрити можна тільки дивам, коли раз - і щось сталося. Я перші тренування почала після пологів. У мене булла операція, було складно відновити себе, але так, потихеньку,  розправила спину і пішла працювати.

- Те, що народився маленький син Олександр, тобі не заважає виходити в світ.

- Я відвідую ті заходи, які культурно розвивають. Весь інший час я з дітьми. В нас зараз канікули. Сьогодні вранці я годувала, потім ми пішли на мультик, потім в аптеку, потім знову їсти, і так далі. Потім я заїхала за вбранням на вечір, потім приїхала сюди. Потім вгадай що ми будемо робити? Знову годувати.

- Твоя вагітність припала на найважчий період в історії України, це була і анексія Криму,  власне, твоєї батьківщини. Потім війна. Як берегла тебе твоя родина? Адже жінки при надії дуже гостро відчувають, що відбувається і це може зашкодити здоров'ю малюка.

- 20 лютого, коли був снайперський обстріл, ми встигли вивезти Нану до мами, а я почала швидко збирати речі. На який час ми залишимо квартиру - ми не розуміли, я була на третьому місяці вагітності, це найнебезпечніший час. Відчула, як в мене живіт твердіє і я себе просто вмовляла: "Розслабся, немає нічого важливішого - просто розслабся!" І тут Тимур каже: "Від вікон відійди!" Ох! Я не можу про це спокійно згадувати, я весь час повторювала: "І під час другої світової війни діти народжувалися". 200 разів на день це собі говорила. Щодо Криму - я ходила всюди, куди запрошували, щоб висловитися. Писала, знімала соціальні ролики. Мені здається все, що я могла як жінка зі своєю енергією - я зробила. А потім я була на постійному зв'язку зі своїми  родичами, які сприйняли цю ситуацію, як належне. І я зрозуміла, що кожен переживає це по-своєму.