«Такий чорнобровий харизматичний чоловік!»:Джамала назвала ім’я виконавця, з яким буде співати дуетну пісню на «Вечорі прем’єр»

"Я познайомила його з чоловіком..."

Поделиться:

Джамало, сьогодні ми зустрілися з тобою на церемонії нагородження від журналу «ELLE». Ти – дівчина з обкладинки листопадового номеру. Ця обкладинка особлива, адже там ти майже без макіяжу…

- Мені все сподобалося: і макіяж, і одяг, і свобода… Мені сподобалося, що мене бачать сама такою: жінкою, яка постійно змінюється і йде вперед. Це не просто картинка, це мистецтво!

Ти завжди складаєш плейліст для фотосесії, тобто список музики, яка повинна звучати під час твоєї фотосесії. Чи не траплялося таке, що тобі заперечував фотограф?

- Навпаки! Я навіть можу похизуватися тим, що кожного разу після фотосесії фотограф забирає мій плейліст. Я залежу від музики, і вона для мене – настрій. Настрій мого дня залежить від того, яку музику я послухаю зранку.

Наразі йде підготовка до концерту «Вечір прем’єр» від «Світського життя». Ти будеш виконувати дуетну пісню з Jah Khalib. Ти навіть шиєш особливу сукню задля цього виступу. Як взагалі йде підготовка?

- Я вже бачу, як люди закохуються, цілуються, зізнаються у коханні під цю пісню! Мені б дуже хотілося, щоб саме на цьому вечорі люди розкрили її по-особливому наживо.  Все ж таки коли ти співаєш наживо, то додатково даєш ще більше любові, тепла… Мені хочеться, аби мій одяг не контрастував зі мною.

Чи не ревнує тебе чоловік до Jah Khalib? Це все ж таки багато проведених годин на студії, на репетиціях. До того ж це дуетне виконання, під час якого ви співаєте про кохання…

- Я познайомила його з чоловіком, він дуже поважає його! Тому не було такого, щоб він ревнував.

Нещодавно у твого чоловіка був день народження. Що ти йому подарувала?

- З подарунком я не вгадала! Він сказав: «Здаємо назад!».

Що це було?

- Комп’ютер. Це було вперше, коли я не вгадала з подарунком.

А як святкували?

- Ми поїхали до Будапешту, який зустрів нас поганою погодою. Ми покуштували тайську їжу у ресторані, це було класно, лише удвох!