«Танці з зірками» в студії «Світського життя»: «Ча-ча-ча» Влада Ями з Катериною Осадчою

Відомий хореограф завітав до студії «Світського життя» 

Поделиться:

Ювілей у Влада Ями, 35 років відсвяткував знаменитий танцівник. Незабаром глядачів «1+1» чекає повернення Влада у легендарному шоу «Танці з зірками». Владе, вітаю!

–Привіт!

Вітаю з ювілеєм! Як ти відсвяткував? Знаю, що ти був у рідному Запоріжжі.

–Так, ми поїхали до моїх батьків, і святкували в родині. 

Знаю, що був торт 2,5 кілограми.

–Так, до речі, був дуже смачний. Це тато замовив потайки.

Як син Леон вітав? Йому вже півтора роки. 

–Вранці, коли прокинувся, подивився на мене та сказав: «тато».

Тобто, це один з перших разів, коли він сказав «тато»?

–Так, зазвичай каже просто «па». А так щоб «папа» – це один з перших разів.

 Що подарували рідні? Дружина? 

–Вранці надійшла посилка, і звідти вилетів живий метелик. Це було більше для Леона, але,  тим не менше,  я прокинувся. Потім вона обговорювала зі мною цей подарунок – річну прогулянку. Ми поїхали внизу у плавні, у джунглі. Там нас чекали повітряні кульки. Потрапили у такі місця, які я бачив десь у Маямі. 

А все це у Запорізькій області. 

- Так. Дуже схоже на Маямі.

Цього року  в тебе ще один ювілей. 10 років тому на екрани вийшло шоу «Танці з зірками». І ось повернення легенди. Це телешоу повертається. Як почуваєшся,  коли переглядаєш ці кадри?

– Коли ти сказала «повернення легенди», в мене побігли мурахи по шкірі. Бо дійсно, з цим шоу пов’язані найкрутіші спогади в моєму житті, після народження сина.

Анонс того, що «Танці з зірками» повертаються на  «1+1» з’явився у твій День народження. Це збіг?

– Я знаю, що хотіли запустити на 3 дні раніше, але виникли якісь технічні проблеми. І ось я отримую смс перед тим, як сідати за стіл, що тізер вийде за 15 хвилин. І я зробив сюрприз батькам, тому що тато питав, чи не кличуть мене. Я включив канал, і всі побачили це відео. І мама розплакалася. Особливо фраза: «Легенда повертається», і в кадрі моє обличчя. Було відчуття, що легенда – це  я. Жартую.

Коли ви танцювали з Наталією Могилевською,  коли ви видавали оці пристрасті на паркеті, тоді вся крана гадала, чи є роман?

– Навіть у мене у румбі були думки: а чи не роман у нас? Ці думки виникали тільки у танці, тільки у прямому ефірі, з живою музикою. Ось так.


Можливо, ти сумував за Наталею весь цей час? За її характером?

– Можливо, я не завжди про це говорив, але я багато чому в неї навчився. Великий досвід я отримав завдяки спілкуванню і танцюванню з нею. 

Коли ти погодився брати участь в цьому сезоні, твоя дружина не почала нервувати? Зараз знову всі почнуть говорити про роман з Наталею Могилевською. А можливо він насправді був?

– Ми з Лілею познайомилися, коли ми з Наталею станцювали вже декілька танців. У тому числі, найпристрасніші. Усі питання, які вона могла поставити, тоді вона вже поставила. Я думаю, що повірила тому, що я сказав.

У новому сезоні шоу на паркет вийдуть багато новачків, серед них – Дмитро Комаров, який, коли ти вже танцював із Наталею Могилевською,  і не думав ставати телеведучим. Олександр Скічко ще у школу ходив, коли ти вже танцював. У тебе є поради для новачків?

– По-перше, потрібно у це повірити, що ти танцівник, що ти крутий. Навіть якщо ти розумієш, що ноги поки що стоять не в тій позиції, потрібно повірити у це, і хоча б на ці 2 хвилини уявити себе танцюристом і намагатися розповісти історію цим танком. 

Найкраще за будь-які слова ти можеш показати і нагадати нашим глядачам, що таке  «ча-ча-ча»,  і показати, що є порох у порохівницях.

 –Я ого-го!