Тарас Тополя відсвяткував ювілей гурту "Антитіла" посеред Дніпра

Подружжя Тараса Тополі та Альоші зізналися, коли чекати на спільний дует

Поделиться:

Тарасе, вітаю з десятиріччям твого гурту "Антитіла", і  ці кульки з назвами найвідоміших твоїх хітів - тобі . Хто вигадав формат вечірки на кораблі? Тому що ви, взагалі, - рок-гурт. А чим закінчуються рок-вечірки, якщо вони на кораблях? Стрибками в воду! Не боявся таких "водних процедур" у виконанні твоїх гостей?

- Це елемент шоу. Нехай буде шоу!  Нехай воно буде імпровізованим – як піде, так і піде. Це ж рок-н-рол, зрештою.

Сьогодні гурт "Антитіла" святкує 10 років. Пам'ятаєш свій перший концерт? З якого часу почався цей відлік?

- Мій перший концерт був взагалі не в форматі групи. Це був академконцерт. Я складав іспит на скрипці в музичній школі. Як зараз пам'ятаю: дуже переживав. Я був в білій сорочці, і це була така подія! А вперше ми виступили з командою, коли ще були шкільною групою й  не називалися "Антитілами".  Ми грали декілька пісень інших виконавців і  одну свою пісню, яка називалася "Антитіла".  І, власне, ця пісня згодом дала назву гурту.

У вашій родині дві зірки. Ну а коли ж чекати на дует Альоші і гурту "Антитіла", чи Альоші і Тараса Тополі?

- Ну, насправді, "кімнатні" дуети в нас є. Особливо коли вкладаємо дітей спати, ми співаємо дуетом народних пісень. Вони в нас дуже люблять "Ой чий то кінь стоїть" послухати, чи "Ой у вишневому саду". Ми співаємо в два голоси іноді, як вийде. А публічно, мабуть, не прийшов поки що час. Це має статись органічно. Має народитись якась пісня, яку ніхто інший, крім нас, не міг би виконати краще.  І тоді це зайде, мені здається.

Ви стільки років разом! Двоє дітей... І досі не народився дует. У подружньому житті часто буває так:  "Щось в мене не вистачає зараз у моїй творчості. Можливо, запишемо дует? Чи, може, ти мені щось напишеш?" або:  "Ти іншим пишеш, а мені не пишеш"...

- А у нас так виходить, що Альоша  сама пише собі, я пишу разом з "Антитілами". Ми самодостатні в цьому, хоча допомагаємо одне одному на кухні з порадами.

- Є такі моменти, що не можеш вигадати, якусь риму і кажеш : "Ану, подумай разом зі мною". Але одного разу я заспівала разом на концерті "Антитіл".  Це була "Босанова". Наступного разу це буде-таки нова, або написана нами пісня. Або ми якось планували записати українські народні і випустити цілий альбом в нашому виконанні. Можливо, скоро це й станеться.