Тарас Тополя з гурту "Антитіла" прокоментував, чи поїде у передвиборчий тур за Зеленського

Музикант зізнався, що за подібні тури йому пропонували потрійні гонорари

Поделиться:

Тарасе, ви своє весілля гарно пам’ятаєте, тому що було це не так давно. Ви побралися через 3 місяці після народження старшого сина. На весіллі не обійшлося і без курйозів…

- Весілля ми святкували в ресторані на Подолі. «Насвяткувалися» ми 3 години, і  наші родичі почали залицятися один до одного.

Чим все закінчилося?

- Потім ранок настав.

У вас ще й реєстраторка шлюбу в РАЦСі була у гіпсі…

- Так, і їй не завадило це винести нам коровай і надламати його.

Ти написав саундтрек до фільму «Я ТИ ВІН ВОНА». Володимир Зеленський був режисером цього фільму, ще й роль зіграв… Зрештою, Володимир Зеленський відправився у президентські перегони. Чи часом тебе не кличуть у тур підтримки за нього?

- Я обов’язково підтримаю одного з кандидатів у Президенти.  Зроблю це, коли прийду на вибори і таємно в кабінці поставлю галочку.

А чи пропонують тобі поїхати в тур за того чи іншого кандидата?

- Це стається постійно. За рік до моменту голосування відбуваються якісь перемовини. «Антитіла» відмовляють тим політичним силам, які для нас є внутрішньо-неприйнятними. Все, що стосується «Опозиційного блоку», «Партії регіонів», то я пам’ятаю всіх цих людей… Деякі з них виправилися і намагаються якимось чином загладити свою провину перед суспільством. Та більшість продовжує й далі йти тим шляхом, і от з такими «Антитілам» точно не по дорозі. Пропонували і потрійні гонорари, але з нами це не працює.