Том Генкс познайомить Катерину Осадчу з дружиною

У новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір каналу 1+1 сьогодні, у п'ятницю, рівно о 22.00, Катерина Осадча завітає на світову прем'єру стрічки "Інферно".

Поделиться:

У новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір каналу 1+1 сьогодні, у п'ятницю, рівно о 22.00, Катерина Осадча завітає на світову прем'єру стрічки "Інферно". Чергову екранізацію бестселлера Дена Брауна про пригоди професора Роберта Ленгдона знімали у Флоренції, тому творці вирішили і прем'єру робити саме там.

Поки біля флорентійської опери розстеляли 500 метрів червоної доріжки, акторський склад на чолі з виконавцем головної ролі - Томом Генксом - у старовинній фортеці спілкувався зі ЗМІ, представники яких з'їхалися на подію з усіх куточків світу. Цікаво, що дозвіл на інтерв'ю отримали лише 30 журналістів, і "Світське життя" - у тому числі. -Правила щодо спілкування були стандартні, проте суворі, - каже Катя Осадча. - П'ять хвилин на інтерв'ю, питання потрібно ставити лише про стрічку, і ніяких прохань про селфі та автографи з зірками. Так, деякі журналісти прохають і про таке!

Вхід до опери, в якій проходила прем'єра увечері, дизайнери оздобили з фантазією: гостей зустрічала велетенська посмертна маска Данте, а сама будівля театру "палала". До зали гості потрапляли через картинну раму.

Тома Генкса на прем'єрі підтримувала його дружина - голлівудська акторка та продюсер Ріта Вілсон, з якою голлівудська суперзірка щасливо одружений вже 27 років. На червоній доріжці Том Генкс познайомить Катю Осадчу з коханою та розповість, як багато значить для нього присутність Ріти на прем'єрі.

Чим саме Том Генкс залишився незадоволеним в процесі зйомок? Навіщо актори годинами ховалися в автомобілях, та як творці стрічки боролися з селфі-палками фанатів? Як голлівудські актори зберігали фігуру в країні пацци та пасти? Які сукні обрала для прем'єри жіноча частина знімальної групи? Та що думає Ден Браун з приводу того, щоб написати книжку про Україну?

Не пропустіть! Найяскравіший репортаж зі світової прем'єри "Інферно" та секрети і таємниці голлівудських зірок у загадковій Флоренції! П'ятниця, рівно о 22.00, на 1+1.