Тренер національної збірної з художньої гімнастики Ірина Блохіна зізналася, скільки в неї нянь та помічниць для двох доньок

Ірина також зізналася, чи готова до народження третьої дитини

Поделиться:

Вітаємо, вашій другій доньці, Габріелі, вже півроку. Як справляєтеся з двома дітьми, скільки у вас помічниць, скільки нянь?

- Помічники - дві бабусі та ми!

- В нас суперняня, вона чарівна! Таку потрібно знайти і тримати, і ніколи не відпускати!

- І друга суперняня – наша маленька Жаклін!

Як старша донька поставилася до народження сестри?

- Вона дуже чекала, вона дуже її любить. Але перший місяць я думаю, що всі ревнували маму: і чоловік, і собака, і Жаклін. Тобто, моєї уваги не вистачало всім! Дуже допомогло, коли я сказала Жаклін: «Дивись, скільки тобі років?». Вона каже: «Три з половиною». Я кажу: «А Габріель скільки?» Вона каже: «Два-три дні». Я кажу: «Ти розумієш, що ми Габріель любимо три дні, а тебе вже три з половиною роки?!»І це полонило її! 

У вас тепер дві доньки. Чи мрієте ви про хлопчика?

- Я не проти третьої дитини! Було б непогано, якби це був хлопчик, звісно. Але я думаю, ми візьмемо маленьку паузу, оскільки все-таки це свого роду робота!

Ірішо, я так розумію, що ти вже готова до третьої дитини…

- З моїм обсягом роботи - чесно, я готова!

Ти одразу прийшла в гарну форму…

- Харчування - в першу чергу! І йога. Правду кажучи, я під час вагітності і після пологів п’ю багато води. Це дуже допомагає! Зазвичай, я дуже мало води п’ю. Звісно, другий-третій місяць ти думаєш: «Боже, я ніколи в форму не повернусь!» Але просто треба дуже  терпляче до свого тіла ставитися. І звісно ж - коханий чоловік надихає!