«У нас було мільйон шансів залишити цю країну…»: лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк розповів, чому не хоче займатися творчістю за кордоном

Що ж тримає музиканта у рідній країні?

Поделиться:

Андрію, я вітаю тебе з нагородою «За особливий внесок в українську музику». Це ніби така нагорода, коли ви вже всього досягли…

- Ні, не говори цього… Це тільки цікавий початок!

Останній альбом ти записував у Франції. Чим відрізняються записи альбомів в Україні і у Франції?

- Це буде платівка зовсім інша по звуку. Вона робиться у трьох країнах: Україні, Франції і США. Це буде дуже круто!

Наразі в українських артистів все більше світових амбіцій: Настя Каменських хоче отримати латиноамериканське «Греммі», Тіна Кароль буде писати альбом в Америці. Які в тебе амбіції?

- У нас було мільйон шансів залишити цю країну, і працювати де завгодно: у Чехії, у Росії, у США, у Канаді, але ми хочемо робити це тут для тих, хто це розуміє! Я люблю цю країну, і хочу жити та працювати тут!

Ти людина, яка не постить постійно фотографії у соцмережі. Втім, і тебе зачепила хвиля селфі, і ти зробив селфі з оголеним торсом. Неочікувано було бачити тебе таким, але ти не міг не похизуватися своїми спортивними здобутками.

- Хотілося б сказати, що це агрофітнес, щоб якось віджартуватися від цього. У мене вся стрічка у соцмережі складається з фотографій дівчат та хлопців спортивної статури. Це була певною мірою іронія, тому що я був вдома в «треніках»… Якщо комусь це здалося низько, то я прошу пробачення. Я залишаю за собою право валяти дурня теж.

У тебе дуже гарний рельєф тіла…

- Не зупиняйся, продовжуй це говорити! 

Під сорочкою цього не видно, але виявляється, що в тебе чудовий прес!

- Бачиш, яка тема… Чорт з тими нагородами та альбомами – прес, от що цікавить!