«У нас кохання на паркеті!»: акторка «Дизель Студіо» Вікторія Булітко прокоментувала свої стосунки з партнером по «Танцях з зірками» Дмитром Дікусаром

"Я ніколи себе такою не бачила, мені дуже це подобається!"

Поделиться:

Вікторіє, ви як знаний балетоман сьогодні порушили всі правила дрес-коду Національної опери України. Вас як зірку до оперного театру, звичайно, впустили, але сюди не можна приходити у футболці та кросівках.

- Мені здається, що це зараз нормально з’являтися у такому вигляді усюди…

Те, що ви сьогодні сидите у партері балетного фестивалю, який започаткувала Катерина Кухар, означає те, що на «Танцях з зірками» вона вас не образила жодного разу своїми коментарями.

- Я прийшла на цей балет, аби Кухар поставила мені галочку, що я була тут присутньою – та ні, я шуткую… Мені дуже сподобалося, як танцює Катерина, це феєрично! Моментами мені хотілося дістати оцінку і пред’явити їй!

Чи відчуваєте ви наразі, що танці стануть частиною вашого життя? Чи після закінчення проєкту забудете їх як страшний сон?

- Мені так подобається, як змінюється моє тіло – стає стрункішим, з’являються м’язи… Я ніколи себе такою не бачила, мені дуже це подобається! Я не знаю, чи вистачить у мене сил і часу на танці після проєкту, адже це окреме життя!

Ваш партнер по «Танцях з зірками» відомий тим, що одружувався на тих, з ким його пов’язували танці. Чи є у вас натяк на стосунки?

- У нас із Дімою кохання, але тільки на паркеті!

Чи не виникають у вас думки, що між вами може бути щось більше, ніж танці?

- Можливо, я про це і замислилася б, якщо була б одинокою дівчинкою…

Але у вас є людина, яка зайняла ваше серце… Минулого разу, коли ми з вами спілкувалися, такої людини у вашому житті ще не було…

- Я просто не розповідала про неї.

Хто це?

- І не буду!

Як ваш бойфренд ставиться до ваших танців з Дмитром Дікусаром?

- Трішечки ревнощів я відчувала, особливо, коли ми поїхали разом з Дмитром до Грузії. Коли я повернулася, то сказала бойфренду: «Довіряй мені», і тепер він мені довіряє. Я вірна і чесна жінка!

Важко уявити, аби бойфренд зі спокійною душею відпустив свою дівчину до Грузії з партнером по танцях…

- Бачите, які у нього залізні нерви!