«У нас там катастрофа!»: Надя Дорофеєва зізналася, що саме не може поділити з чоловіком

Подружжя розкриває секрети особистого життя

Поделиться:

Для вашого подружжя одяг та стиль відіграють окрему роль. Надю, в тебе взагалі є своя крамниця одягу. Таке враження, що вдома у вас є окреме приміщення, куди ви все це складаєте.

- Справа у тому, що Вова побудував для мене у квартирі, яку ми знімаємо, окрему шафу для гардеробу. Зараз у нас там катастрофа – не вистачає місця. Це велика проблема. Ми вже мріємо про власне житло, до якого вже трохи залишилось. У цьому житлі у нас буде окрема величезна гардеробна кімната для мене і маленька кімната для гардеробу Вови.

Тобто у Наді речей більше? Тому що ти, Володимире, теж величезний модник.

- Шафа, яка спочатку була призначена для мене, була захоплена – Надя окупувала все, що можна. У мене тепер є цілих три полички. Я просто частіше ходжу в одному й тому самому одязі, і вдало його комбіную.

Всі ми родом з дитинства: коли не було таких красивих магазинів, а були ринки. У Наді окрема історія, пов’язана з ринком.

- У нас з мамою був особливий священний ритуал: ми забороняли татові казати нам, що ми довго собі щось обираємо. І він вже перестав нас чіпати у неділю, яку ми вважали священним для нас днем. Увесь тиждень ми чекали на той день, коли підемо на ринок. З дев’ятої ранку та до шостої вечора ми обходили увесь ринок,  навіть якщо мені потрібна була лише одна шапка, або один светр. Ми обходили все, приміряли все, що навіть не було потрібно, і це було чарівно. Зовсім нещодавно мама приїхала до мене,і  прийшла до моєї крамниці. Я спіймала себе на думці, що тепер все навпаки. Тепер я маю можливість одягнути свою маму. Для неї це дуже приємно, і вона постійно хвалиться перед своїми подругами, а мені приємно, що вона така гарна і молода. І донька в неї непогана, яка намагається гілкуватися про неї.

Щось з бурхливої юності залишилося з тих речей, які купували на ринках?

- Десь вдома є реперські штани. Я вже з дитинства, напевно, відчувала, що буду десь поряд із реперами в майбутньому. Ще були гріндерси жовтого кольору – це такі здоровенні черевики. Я і зараз худенька, а у дитинстві ноги були взагалі, як дві палички. І ви уявіть мене, хоча зараз нічого не змінюється – у моді знову об’ємне взуття. Пам’ятаю, що під ці жовті гріндерси я носила довгий плащ. В такому вбранні я ходила до школи, вчителі були у шоці, але вибачали мені цю любов до пошуку власного стилю.

Ви цього літа встигли вже відпочити: були на далекому острові Балі. Туди всі їздять взимку, а ви вирішили бути оригінальними, і поїхали туди влітку. Як відпочили?

- Коли залишився тиждень до поїздки на Балі, то я почала шкодувати, що нам так далеко летіти, тому що на той момент у нас було близько двадцяти концертних перельотів. Графік группи розписаний максимально. Ми вже навіть поговорили з продюсерами – Ірою та Потапом – щоб хоча б раз на три місяці давали нам тиждень для перезавантаження. Мені здається, що ми з Позитивом починаємо швидко старіти.

Ти ще й знімаєшся у кіно разом із Володимиром Зеленським. Як ти на це час знайшла?

- Мені щастить із партнерами. Головний чоловік у моєму житті – поряд, прекрасний партнер у гурті – Позитив, відбувався ще дует з Монатиком, якого я взагалі вважаю Месією, проповідником, святим. І тут перший фільм – партнер Володя Зеленський. Дякую!