Українська супермодель Аліна Байкова влаштувала благочинний вечір на яхті в Каннах

Відома супермодель Аліна Байкова розповіла «Світському життю» про благодійний вечір у Каннах та що її спантеличило на Гаїті

Поделиться:

Аліно, вітаю тебе! Це вже п’ятий благодійний захід, який влаштовує твій фонд. Сьогоднішня вечірка буде на розкішній яхті. Це була твоя ідея?

Так, це буле моя ідея, ми хотіли весь час щось змінити. Ми хотіли зробити трохи молодший вигляд, не гала, де потрібно сидіти довго і проводити аукціон, у нас навіть аукціону не буде цього разу, все буде розслаблено, молодо та по-свіжому.

Ти нещодавно повернулася з Гаїті, де була з власним фондом, допомагаючи хворим дітям. Що тебе там найбільше вразило?

Чесно кажучи, це була одна з найгірших подорожей у моєму житті. Коли я летіла на Гаїті, думала, що це буде дуже красиве місце. Я була в Домініканській республіці, але ніколи не була на Гаїті. Але вони ділять острів, я думала, що там буде красиво, взяла багато купальників про всяк випадок. Я знала, що туди не на відпочинок їду. Думала, може, буде день чи два вільних. Ту бідність, яку я побачила в Гаїті, ніколи в житті ніде не бачила. Я сама з бідної родини. Ви знаєте, все сумно, але такого суму, як там, я просто не бачила.

Коли я поверталася, мій фонд купував квиток. Це економ-клас, ми не витрачаємо гроші, але я собі роблю апгрейд постійно. А вийшло так,  що весь літак був економ-клас. А моє місце було найгіршим - посередині. Я думала – я повинна говорити їм, щоб купували мені бізнес-клас, я на це заслуговую. А потім сіла та подумала: бізнес-клас буде коштувати 6 тисяч. За ці гроші я можу зробити операцію одній дитині, врятувати життя. Я спіймала себе на думці, як мої думки змінюються. Потім я заснула та спала, як дитина.

Читайте також: Мер'єм Узерлі постала в новому іміджі та заспівала у «Світському житті».