Українська супермодель Алла Костромічова відмовилась від круасанів заради паризького дефіле у білизні

Модель розповіла, що робить, аби приголомшливо виглядати на показах

Поделиться:

Алло, час іде, рік за роком, а ти все виходиш на подіум у нижній білизні. Виходити на подіум з дівчатами, яким 18-20 років, до цього потрібно підготуватися.

-Ти просто за живе! Я іноді дивлюся на цих дівчат і розумію, що вони молодше за мене у двічі, бо тут є моделі, яким і 16 років. Та я дуже люблю спорт. Перед такими показами тренування інтенсивніші, але я спортом займаюся на постійній основі. Учора, наприклад, ходила в Парижі на пілатес, поруч з готелем знайшла спортзал.

Можливо, ти маєш комплекс спеціальних вправ, які допомагають підготуватися до показу у білизні? 

-Ніяких багетів, ось тільки після показу дозволила собі перший бутерброд. Сьогодні вранці в готелі дивилася на круасани, та пообіцяла собі, що зроблю шоу і тоді будуть круасани. А у плані спорту ідеальні пілатес та силові тренування. Я комбіную. До речі, влітку я вперше встала на вейк-борд. Ми відпочивали в Італії, у Порто-Черво, це було щось неймовірне. Для мене це ідеальне поєднання спорту та відпочинку.

На нещодавніх показах у Нью-Йорку ти була глядачем. Як воно – сидіти у першому ряді і дивитися, як ходять подіумом твої колеги?

-Коли ти працюєш моделлю, то ми одягаємося і стоїмо на підборах з півгодини і чекаємо показу. Звісно, думаєш, коли це вже почнеться, скільки можна стояти на одному місці. Та я не думала, що глядачі також проходять скрізь такі муки. Бо ти спочатку чекаєш на квиток, потім черга на вхід, потім фотографуєшся… Тобто, Катю, це біль по обидва боки подіуму.