Ведуча новин Олена Фроляк на власному Дні народження виступила с оркестром

Телеведуча зізналася у незвичному хобі

Поделиться:

Ви незмінна ведуча однієї й тієї ж самої програми вже 18 років. Ніколи не було цікаво спробувати щось інше? 

-По-перше, це стабільність. Опра Вінфрі вела свій проект 18 років, вона моя улюблена телеведуча. Якщо хірург робить добре трансплантацію серця, йому точно не потрібно ставати стоматологом. Я дуже люблю свою роботу, це крісло, свою студію,  мені здається, я роблю свою роботу професійно, тому міняти поки що нічого не збираюсь.

Нещодавно у вас був ювілей, 50 років, хоча в це важко повірити. Ви влаштували концерт фортепіано з оркестром. За фортепіано були ви. 

-Я хотіла своїм гостям зробити свято, вони, звичайно, принишкли, коли зайшов оркестр та диригент, та коли зайшла я і сказала, що буду солісткою, вони всі впали. Заради цього варто було прорепетирувати з камерним оркестром. Це неперевершені почуття коли тебе підхоплюють скрипки, контрабас, і ти соліруєш.

Ваші гості були просто запрошені на День народження, вони прийшли - а там концерт фортепіано з оркестром. Довго репетирували?

-Це гучно сказано - концерт, там були тільки дві речі Штрауса. Почала готуватись давно, але з оркестром репетирувала один раз, і у свій День народження. Я знала, що в мене репетиція, тому навіть келиха шампанського не випила. Бо якщо вип’ю, то пальці будуть наче не мої. Я приїхала у консерваторію, ми раз прорепетирували, коли вони вже приїхали в ресторан, я побачила цю  Yamaha, яку привезли напрокат, це, звичайно, не рояль,  не моє піаніно, я дуже розстроїлася та злякалася: «Боже, я заварила таку кашу, в мене нічого не вийде». Та один музикант заспокоїв: «Олено, це ж не конкурс Чайковського!» Я сіла, отримала задоволення, потім прохали «на біс».

З’явилося бажання виступати?

-Звичайно, ні, це тільки для себе. Я дуже люблю музику, люблю Рахманінова,  Шопена і це для мене. Ми купили собаку, я мусила репетирувати, але щоб ніхто про це не знав. І коли чоловік їхав на роботу, забирав дітей, вона, маленька, гавкала, коли я грала. Кажу: «Нора, мама має репетирувати, у мами скоро День народження. Ти  маєш сидіти і слухати». Вона під кінець заповзала на диван і підвивала, коли я портачила. Тому я старалася не мазати та не фальшивити.