Ведучий «Євробачення-2017» Тимур Мірошниченко познайомив із вагітною дружиною

Телеведучий сподівається, що малюк з’явиться на світ, коли тато буде не на роботі

Поделиться:

Тимуре, Інно, вітаю вас з майбутнім поповненням! У команді ведучих минулорічного «Євробачення» бейбі-бум: тільки-но Володимир Остапчук став батьком, і тут ви чекаєте на поповнення. Як воно, які відчуття?

- Це, напевно, одна з найважливіших подій у нашому житті на сьогодні.

 - Після «Євробачення», звісно…

У Тимура на першому місці «Євробачення» залишається.

 - А я вдома з дитиною, тому для мене це найголовніша подія у житті. Я сподіваюся, що в нас таких подій буде декілька.

Далекоглядні плани. Скільки, троє?

 - Ну, як піде.

Чи Володимир Остапчук консультує вашу майбутню родину стосовно дитини, зважаючи на те, що в нього двоє дітей. Тим паче ви – сусіди: можна далеко не ходити, можна ходити один до одного в гості.

 - По-перше, він тривалий час був у Канаді з дружиною. Там народжували і тільки нещодавно повернулися. Але насправді ми і до того особливо не бачилися, тому що в нас шалені графіки. Раніше ми хоч на парковці вночі могли побачитися, оскільки наші машини поруч стояли, а зараз він переїхав на інший паркінг, тому ми не бачимося навіть там.

Ви вже знаєте, буде хлопчик чи дівчинка? Яке вбрання приглядаєте: рожевого кольору чи блакитного?

- Рожевого.

Коли народжувати?

- Дату ставлять на середину червня – 15-16-го. Однак ми сподіваємося, що це буде трохи раніше, бо вже немає сил ходити вагітною.

- 15-16 червня - це субота, в мене робота, і тому я кожного дня веду переговори. Кажу: «Слухай, давай або вночі, або в будній день». Подивимося, як вона прислухається до татка.

Якщо порахувати, то на весіллі ви вже були при надії. Тому такий був поспіх з весіллям?

 - Ні, насправді поспіху не було. Мені було байдуже, чи буду я пузатою на власному весіллі. Мені, навпаки, здавалося, що на п’ятому місяці живіт вже буде більший і в мене буде сукня, яка, навпаки,  буде підкреслювати мій стан. Тим не менш, животик був дуже маленький, і тому ми вирішили його хоч якось приховати.

Ви – ризиковані молоді майбутні батьки, тому що у медову відпустку ви вирушили до Азії, куди жінкам при надії не дуже радять.

- Поїздка до Азії в нас була запланована ще до того моменту, коли ми дізналися, що ми чекаємо на дитину, тому ми просто не стали змінювати наші плани. Лікар в мене – сучасна, тому вона не відмовляла, нічого не казала і з Богом відпустила.

Тимуре, ти - багаторічний коментатор «Євробачення». Цього року у Melovin, скажімо так, не такий результат, якого би хотілося.

 - Для мене, дійсно, дуже дивними виявилися результати голосування журі. Я бачив, що одні й ті самі члени журі у півфіналі йому ставили дванадцятки, десятки і ставили його на перші місця. І в фіналі всі поставили нулі. Для мене це має вигляд якоїсь змови, і, можливо, Європейська мовна спілка вирішила перестрахуватися від повернення до України знову, тому що пам’ятали, що було дуже багато бюрократичних моментів і дуже складно у нас все це робити. Це має саме такий вигляд, бо іншого пояснення в мене немає, тому що виступив Melovin чудово!