Віктор Павлік готується до 4-го весілля з обраницею, яка молодша за нього на 28 років

»2020 рік вже на носі, і саме цього року планується наше скажене весілля...»

Поделиться:

Вікторе, сьогодні ми зустрілися з вами на прем’єрі фільму «Скажене весілля 2». Для вас 2019-й рік – рік скаженого розлучення, адже вся країна дізналася про те, що ви розлучилися з черговою дружиною та зустрічаєтеся із дівчиною, яка молодша за вас на 30 років. Тепер вся країна чекає на ваше скажене весілля – з дівчиною, яка зовсім молода і могла б бути вашою донькою.

- 2020 рік вже на носі, і саме цього року планується наше скажене весілля. Ще не зрозуміло коли – чи у травні, чи у червні, бо вона там щось по зірках вираховує.

2020 рік – високосний…

- Ми абсолютно в це не віримо! Навпаки, 2020 – дуже класна цифра!

Друга частина стрічки «Скажене весілля» саме про те, що батько хоче розстроїти весілля, тому що наречений набагато старший за його другу доньку. Як ви знайомилися з батьками своєї обраниці?

- Маму добре знаю, бо вона часто до нас приїжджає. Зараз, до речі, Катя з мамою у Празі, вони там відзначають католицьке Різдво.

А ви старше за маму Катерини?

- Ні, мама старше за мене на 4 роки.

А батько?

- З батьком ми жодного разу не зустрічалися, бо вони давно розійшлися.

Як поставилася мама вашої майбутньої дружини до того, що ви всього на 4 роки молодший за неї?

- Мені і не дуже цікаво, як мама відреагувала. Головне – ми з Катею кохаємо одне одного, вона дуже сильно хоче цього весілля і чекає, як ніхто!

Катерина буде вашою четвертою дружиною?

- Так! Колись ворожка навіщувала мені п’ять одружень…

Тобто, нова дружина – не крайня…

- Ні, ну це так мені ворожка сказала. Дуже хотілося б вже зупинитися на четвертій дружині, ну куди вже далі – 55 років на носі, дорослі діти, троє онуків… Катя, напевно, як і будь-яка жінка захоче дітей, і це ще чекає на мене попереду.