Вірка Сердючка заявила про прощальний тур

Співачка думає про те, щоб завершити кар’єру

Поделиться:

Віро, привіт! 

–Юлю,  я тебе так рада бачити!

 Я замість Каті Осадчої.

 –А де твій капелюшок?

Ви сьогодні так феєрично приїхали з мігалками, поліцією. Як дорога?

–Це не понти, але ми не можемо й метра пройти, щоб з кимось не сфотографуватися.  Для багатьох ваш виступ на Atlas Weekend  став сюрпризом  та шоком.  Люди казали: «Фу, про що це?»  Я тобі скажу:  багато  молодих артистів не вміють працювати з залом. Хочеться возз’єднання якогось, ми взяли старі пісні. Чому? Бо діти під них росли. До нас підходить такий парубок високий і каже: «Дякую за дитинство!»  А я дивлюся –він старше за мене. А в них ностальгія. Дуже приємно залишатися музичним супроводом  часу. Я тобі того бажаю. 

Київ оговтується від «Євробачення». Ти була зіркою київського конкурсу, прикрасою. Як враження? Як O’Torvald наш? Як переможець?

–Переможець мені сподобався, шкода було Євгена, але це для них досвід. Я вважаю, що це дуже добре, коли в такий відрізок часу Україна була презентована чоловічим колективом. А  яке то місце - мені хочеться, щоб Україна забула про ці місця. Це як у радянському союзі ігри «веселі старти». 

Подейкували, що Вірка збирається йти зі сцени. Як?

–Я тут подумала. А потім Женя каже: «Потрібно дітей годувати».  

То ви залишаєтеся?

–Так, я кажу; «Давайте зробимо прощальний тур. Якщо він буде успішний і люди захотять, щоб  ми залишились – не проблема сказати, що наступний тур буде під назвою «Я повертаюся!»  Друзі,  хочу побажати «Світському життю» і гурту The Hardkiss,  я, вважай, відома лесбіянка  -мені Юля подобається.  Дуже люблю все красиве. Давайте побажаємо, якщо люди вже хочуть, щоб ми поїхали в той тур. Андрію, кажи Виннику «гудбай» , він працює в Олега Винника. 

–Мені він подобається.

–Ну, ви ж вовчиця. Мій найулюбленіший  з тостів: нехай все проходить мимо, окрім інтиму!