Влад Яма розповів, які танці танцює вдома із дружиною

Подружжя хореографа часто проводить час разом, танцюючи

Поделиться:

Сьогодні Оля Полякова на сцені свого шоу багато танцювала. Щось було подібне і на пасадобль. Чи не втратила вона навички? Скільки балів би поставив сьогодні строгий суддя «Танців з зірками» танцівниці Олі Поляковій?

- Судячи по першим рухам, можливо, була б шестірка. Але потім до десятки все ж таки дотягнула. Вона танцює зараз навіть краще, ніж у «Танцях з зірками» минулого сезону.

Цього року на «Танцях з зірками», можна назвати, головним конфліктом твій конфлікт з Лесею Нікітюк. Чи не приходить вона тобі у прекрасних чи страшних снах?

- Ти знаєш, вже другий сезон якось у мандрівників із танцями не складається. Хоча, народ її підтримує, і, мабуть, вона все ж таки на це заслуговує, незважаючи на технічні проблеми.

Парою ви танцюєте коли-небудь?

- Так! Мабуть, місяць тому ми танцювали. В нас навіть була румба…

Ви готувалися до якоїсь особливої події?

- Ми просто так проводимо час разом. Румба і джайв, зазвичай.

- Полякова сьогодні надихнула, і я кажу: «Може, пасадобль завтра?». Сказав: «Ні, завтра, на жаль, зайнятий». Мені так сподобалася нова пісня Олі Полякової…

-  «Лед тронулся, ты до мене дотронулся»…

- Влад доторкнувся до мого коліна, і я прям підстрибнула і почала танцювати. Взагалі, Полякова молодець. Ми танцювали, обнімалися і раділи за Олю.

 - Найголовніше, що вона дотрималася свого слова. Вона сказала, що буде мегашоу, і вона це зробила!